Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΝΒΑ – covid19: Καρφώθηκε o πρωταθλητής!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΝΒΑ – covid19: Καρφώθηκε o πρωταθλητής!

ΝΒΑ - covid19: Η πανδημία δεν κάνει διακρίσεις, στα νέα κρούσματα του ΝΒΑ ο κορυφαίος dunker για φέτος, ο Ντέρικ Τζόουνς Τζούνιορ, των Μαϊάμι Χιτ!

ΝΒΑ covid19: Η κατάσταση με τον κορωναϊό στις ΗΠΑ δεν ηρεμεί, τουναντίον. Δείχνει να φουντώνουν πάλι τα νέα κρούσματα και απειλούν πια ευθέως την επανεκκίνηση του ΝΒΑ. Οσο κι αν οι υπεύθυνοι δεν έχουν αρθρώσει λέξη για τέτοιο ενδεχόμενο, είναι ολοφάνερο πως αν δεν υπάρξει δραματική βελτίωση τις επόμενες μέρες στον υγειονομικό ορίζοντα, θα κάνουμε άλλη κουβέντα! Το τελευταίο κρούσμα στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ ήταν αυτό του πρωταθλητή στα καρφώματα, του Ντέρικ Τζόουνς Τζούνιορ, των Μαϊάμι Χιτ.

Μετά τον Νίκολα Γιόκιτς του Ντένβερ και τον Μάλκολμ Μπρόγκντον της Ιντιάνα, τρεις παίκτες του Σακραμέντο βρέθηκαν θετικοί στην COVID-19 (Τζαμπάρι Πάρκερ, Μπάντι Χιλντ και Άλεξ Λεν). Και η λίστα ολοένα και μεγαλώνει. Σε κάθε περίπτωση ο αρχικός προγραμματισμός λέει πως η σεζόν στο ΝΒΑ αναμένεται να επαναρχίσει τις επόμενες εβδομάδες και ο αντιπρόεδρος των Νιου Όρλινς Πέλικανς, Ντέιβιντ Γκρίφιν, τόνισε πως ο Ζάιον Ουίλιαμσον θα τρελάνει κόσμο με την παρουσία του στα παρκέ!

ΝΒΑ – covid19: “Θα σοκάρει κόσμο”

Οι Πέλικανς της νέας Ορλεάνης θα κάνουν την προσπάθειά για υπέρβαση και πρόρκιση στα πλέι οφ της Δύσης και το νούμερο 1 του φετινού ντραφτ,  ο Ζάιον Ουίλιαμσον,  συνεχίζει να δουλεύει εντατικά ενόψει Ορλάντο. Εδωσε έτσι …τροφή στον Ντέιβιντ Γκρίφιν να απειλήσει: “Ο Ζάιον έχει προσέξει πάρα πολύ τον εαυτό του αυτό το διάστημα. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση, τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά. Θα σοκάρει πολύ κόσμο!”.

Δείτε ακόμη:

Ψήνεται επιστροφή Κάναντι στον Ατρόμητο!
Τέλος ο Μάντζιος από τη Λαμία
Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις