Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Καθήκον τίτλου η Ρεάλ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Καθήκον τίτλου η Ρεάλ

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Νίκες που τις φέρνουν αγκαλιά με την παραμονή πέτυχαν Θέλτα και Οσασούνα, με 0-1 επί των Σοσιεδάδ και Αλαβές αντίστοιχα

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ρίσκαρε το παραμικρό με την Μαγιόρκα, έκανε το καθήκον της και πήρε εύκολα την νίκη με 2-0. ενα τρίποντο που την έβαλε εκ νέου στην κορυφή της Λα Λίγκα μαζί με την Μπαρτσελόνα. Η Ρεάλ από το πρώτο λεπτό έδειξε πως ήθελε από νωρίς να καθαρίσει την υπόθεση νίκη. Ο Βινίσιους στο 19’ λεπτό άνοιξε το σκορ (1-0) και σκόρπισε το άγχος. Ο Σέρχιο Ράμος με ένα εκπληκτικό απευθείας φάουλ καθάρισε την υπόθεση νίκη μία ώρα αρχύτερα και το 2-0 ήταν και το τελικό σκορ.

Η Ρεάλ βρέθηκε και πάλι στην κορυφή με 68 βαθμούς, όσους και η Μπαρτσελόνα, αλλά υπερτερεί στη διαφορά τερμάτων! Η δε Μαγιόρκα εξακολουθεί να είναι κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού με 26 βαθμούς και στην 18η θέση. Στα άλλα ματς της ημέρας η Θέλτα συνέχισε τα εξαιρετικά αποτελέσματα και πέρασε με το διπλό από την έδρα της Σοσιεδάδ (0-1), ενώ η Οσασούνα λύγισε την Αλαβες (0-1) και έκανε βήμα παραμονής.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Νίκες για Θέλτα και Οσασούνα

Η Θέλτα συνέχισε σε ρυθμούς παραμονής και μετά το 6-0 επί της Αλαβές πήρε ακόμα μία πολύ μεγάλη νίκη, που δείχνει ότι μάλλον σιγουρεύει από τώρα την παραμονή. Με πέναλτι του Ιάγο Ασπας πήρε το τρίπομτο και καταδίκασε στην 3η σερί ήττα στο πρωτάθλημα τη Σοσιεδάδ. Η οποία κατρακύλησε απότομα ενώ διεκδικούσε ακόμα και έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ! Νίκη με την οποία φαίνεται επίσης να πετυχαίνει τον στόχο της παραμονής πήρε και η Οσασούνα. Μετά από ένα ανούσιο κατά συνθήκη ματς, με το διαγώνιο σουτ του Λάτο κέρδισε 0-1 στην έδρα της Αλαβές, η οποία δεν ξεπέρασε με έναν έστω βαθμό τη βαριά ήττα από την Θέλτα.

Δείτε ακόμη:

Πρόγραμμα με απίθανο συντελεστή δυσκολίας στο ξεκίνημα
Μπαλτάκος: Κανένα κώλυμα για υποψηφιότητα Βασιλακοπούλου
Ο Μαρσιάλ διάδοχος του… Φαν Πέρσι στο 3-0 επί της Σέφιλντ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις