Κύπελλο Ελλάδας-Ολυμπιακός: Η αφιέρωση του Μαρτίνς

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπελλο Ελλάδας-Ολυμπιακός: Η αφιέρωση του Μαρτίνς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μπάμπης Πουλούτσης

Κύπελλο Ελλάδας-Ολυμπιακός: Στον εκλιπόντα Νίκο Αλέφαντο, αλλά και στον κόσμο του Ολυμπιακού αφιέρωσε την πρόκριση στον τελικό ο Πέδρο Μαρτίνς.

25.06.2020 | 01:21

Κύπελλο Ελλάδας-Ολυμπιακός: Στον εκλιπόντα Νίκο Αλέφαντο, αλλά και στον κόσμο του Ολυμπιακού αφιέρωσε την πρόκριση στον τελικό ο Πέδρο Μαρτίνς. «Καταρχάς συλλυπητήρια στην οικογένεια του κύριου Νίκου Αλέφαντου. Tου αφιερώνουμε την πρόκριση αλλά και στους φιλάθλους μας και τις οικογένειες όλων στον Ολυμπιακό από τους οποίους είμαστε συχνά μακριά», τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού και συνέχισε: «Θέλω να εκφράσω την περηφάνια μου για την ψυχή που βγάζει η ομάδα μου. Aξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη δουλειά της και τα αποτελέσματα. Σιγά-σιγά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που πετυχαίνουμε τους στόχους μας».

Για το ότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλά στο πρώτο μέρος ο Μαρτίνς σχολίασε: «Είχαμε λιγότερο από 24 ώρες για αυτό το παιχνίδι. Ο αντίπαλος προσπάθησε να μας πιέσει. Αν και υποφέραμε στο πρώτο μέρος, θέλαμε περισσότερο το γκολ και στο τέλος το πετύχαμε.  Παρόλο που υπήρχαν πολλές διακοπές στο παιχνίδι εμείς επιβληθήκαμε και κάναμε αυτό που ξέρουμε καλά». Τέλος, για τον τελικό απέναντι στην ΑΕΚ ο προπονητής των Πειραιωτών είπε: «Ελπίζουμε να είναι ένας όμορφος τελικός, με κόσμο. Να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να αποκτήσει την αξία που έχει στα μεγάλα πρωταθλήματα».

Κύπελλο Ελλάδας-Ολυμπιακός: Μασούρας: «Ο προπονητής είπε να είμαι εκεί»

Μετά την πρόκριση στον τελικό, ο Γιώργος Μασούρας αναφέρθηκε στις οδηγίες του Μαρτίνς να βρίσκεται στο δεύτερο δοκάρι. «Είναι πολύ θετικό ότι ξεκινήσαμε τόσο καλά. Mπήκαμε σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια και έχουμε την ίδια σχεδόν φόρμα όπως πριν τον κορωνοϊό. Ο Καμαρά ξέρει πως παίζω κάνει παράλληλες σέντρες όπως μας έχει πει ο προπονητής. Aν περάσει η μπάλα είμαι εκεί για να σκοράρω», τόνισε.

Από την πλευρά του ο Μαντί Καμαρά ανέφερε: «Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα. Πετυχαίνουμε τους στόχους μας και είμαι χαρούμενος που βοηθάω. Ποτέ δεν σταματήσαμε να δουλεύουμε, ήμασταν πιστοί στο πρόγραμμά μας και θέλαμε να νικάμε. Δουλεύουμε πολλά πράγματα στην προπόνηση για να έχουμε επιλογές, και ο τρόπος που μπήκε το πρώτο γκολ είναι ένας από αυτούς. Το θέμα είναι να δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε και να είμαστε καλύτεροι».

Δείτε ακόμη

Στον τελικό ο Ολυμπιακός, 2-0 τον ΠΑΟΚ
Όρθια η Ξάνθη, 1-0 τον Ατρόμητο!
Εφτάψυχη η ΑΕΚ, πήγε τελικό!
Exit mobile version