Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κύπελλο Ελλάδας 2020: Ολυμπιακός-ΑΕΚ ξανά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπελλο Ελλάδας 2020: Ολυμπιακός-ΑΕΚ ξανά

Κύπελλο Ελλάδας 2020: Έχουν περάσει 4 χρόνια από τότε, το 2016, που ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ συναντήθηκαν σε τελικό κυπέλλου!

Κύπελλο Ελλάδας 2020: Έχουν περάσει 4 χρόνια από τότε, το 2016, που ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ συναντήθηκαν σε τελικό κυπέλλου! Έτσι και ύστερα από τα αποτελέσματα της Τετάρτης, εφέτος θα αγωνιστούν και πάλι. Είναι ώρα για να… ξεκαθαρίσουν κάποιους παλιούς… λογαριασμούς! Ο Ολυμπιακός πήρε το εισιτήριο για τον τελικό κερδίζοντας στο άδειο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον ΠΑΟΚ, που είχε έρθει με στόχο τουλάχιστον την ισοπαλία. Όμως η αντικατάσταση του 18 χρόνου Τζήλο (λάθος μεγάλο του Φερέιρα), που ήταν «κίνδυνος θάνατος» για την άμυνα του Ολυμπιακού, έφερε ανάσες στους ερυθρόλευκους.

Αμέσως έμεινε ελεύθερος ο Τσιμίκας που έγινε πιο επιθετικός και δημιουργικός από την αριστερή πτέρυγα. Έτσι ο Ολυμπιακός πέτυχε δύο γκόλ και προκρίθηκε στον τελικό! Ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε για την εγκυρότητα του δεύτερου γκολ, γιατί ο Φορτούνης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μετά τον τραυματισμό του χωρίς άδεια, όπως λένε όλοι στον ΠΑΟΚ! Η τηλεόραση όμως έδειξε πως τόσο ο Ολλανδός διαιτητής Κάιπερς, όσο και ο τέταρτος Παπαπέτρου έδωσαν το ok εισόδου του Φορτούνη, που αμέσως με την είσοδό του «έκλεψε» την μπάλα από τον Γιαννούλη, την έστρωσε στον Καμαρά, που την έστειλε στα δίκτυα της εστίας του ΠΑΟΚ, κάνοντας το τελικό σκορ 2-0. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε στα τελευταία λεπτά με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καντουρί.

γράφει ο Γιώργος Κοντονής

Κύπελλο Ελλάδας 2020: Ανατροπή από την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με το 2-2 που πέτυχε, πήρε το άλλο εισιτήριο για τον τελικό. Μέχρι και 90 δευτερόλεπτα πριν από την λήξη του αγώνα, ο Άρης είχε στα… πόδια του την πρόκριση και ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει, αλλά ο Ολιβέιρα με το γκολ που σημείωσε του χάλασε τα σχέδια.

 

Πήγε το ματς στην παράταση, στην οποία πέτυχε ένα ακόμα γκολ κάνοντας το 2-2. Σκορ που την έστειλε και στον τελικό. Να υπογραμμίσω πως στα τελευταία λεπτά η ΑΕΚ έμεινε με 8 παίκτες γιατί αποβλήθηκαν ο Μάνταλος (το ήθελε για να είναι έτοιμος για τον τελικό!) ο Σιμόες και ο Ολιβέιρα, οι οποίοι και δεν θα παίξουν στο ντέρμπυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ.

Δείτε ακόμη

ΝΒΑ: Δεν φοβίζει τον Μπρόγκντον ο κορωναϊός!
Με κυπριακές ομάδες συνδέουν τον Σβεν Γκόραν Ερικσον
Η Αταλάντα σταμάτησε τη Λάτσιο και έδωσε τον τίτλο στη Γιούβε!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις