Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Μία νίκη για τίτλο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Μία νίκη για τίτλο

Αγγλία - Πρέμιερ Λιγκ: Υπέταξε 4-0 την Κρισταλ Πάλας - Διπλό ελπίδας για Ευρώπη η Εβερτον στη Νόριτς - Ζωντανή για σωτηρία η Αστον Βίλα

Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Επέστρεψε ο Σαλάχ και ξέσπασε η Λίβερπουλ, διέλυσε την Κρίσταλ Πάλας 4-0 και έφτασε την επισημοποίηση του τίτλου στη μία νίκη! Από τα Χριστούγεννα έχει ξεκαθαρίσει ότι οι ρεντς θα κατακτήσουν τον πρώτο τους τίτλο πρωταθλήματος μετά από το 30 χρόνια. Πλέον οι μέρες πλησιάζουν. Οι παίκτες του Κλοπ ξεπέρασαν τη μέτρια εμφάνιση στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με την Εβερτον (0-0). Kαι με τον Σαλάχ μπροστάρη έφτασαν να σιγουρεύουν τον τίτλο αν δεν νικήσει η Σίτι στο επόμενο ματς. H έστω στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Ετιχαντ την ερχόμενη αγωνιστική.

Η Λίβερπουλ  άνοιξε το σκορ στο 23′ με φάουλ του Αλεξάντερ-Αρνολντ και ένα λεπτό πριν το φινάλε ο Σαλάχ πλάσαρε για το 2-0 μετά την τρομερή ασίστ του Φαμπίνιο. Ο τελευταίος χρίστηκε σκόρερ στο 55′ και με ρουκέτα εκτός περιοχής άνοιξε την ψαλίδα του σκορ στο 3-0 Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 69′ με δημιουργό τον Σαλάχ και εκτελεστή τον Μανέ.

Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Ορθιες για Ευρώπη και παραμονή, Εβερτον και Αστον Βίλα

Σε άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής, η Εβερτον δραπέτευσε 0-1 από την έδρα της ουραγού Νόριτς με σκόρερ τον Μάικλ Κιν. Εξακολουθεί έτσι να έχει μαθηματικές ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Αστον Βίλα, τέλος, πήρε χρυσό βαθμό στο Νιούκαστλ 1-1, με τον Ελ Μοχαμαντί να ισοφαρίζει και να την κρατά ζωντανή στη μάχη παραμονής.

Δείτε ακόμη:

Πρόγραμμα με απίθανο συντελεστή δυσκολίας στο ξεκίνημα
Μπαλτάκος: Κανένα κώλυμα για υποψηφιότητα Βασιλακοπούλου
Ο Μαρσιάλ διάδοχος του… Φαν Πέρσι στο 3-0 επί της Σέφιλντ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις