Κασιδιάρης νέο κόμμα: Παλαίμαχος κόουτς στους «Έλληνες»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασιδιάρης νέο κόμμα: Παλαίμαχος κόουτς στους «Έλληνες»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κασιδιάρης νέο κόμμα: O παλαίμαχος κόουτς ανέλαβε τον τομέα αθλητισμού, μαζί με τον Αναστάσιο Ψαθά που υπήρξε παγκόσμιος πρωταθλητής Μαραθωνίου.

24.06.2020 | 09:23

ςΚασιδιάρης νέο κόμμα: Μέλος του νέου κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη, «Έλληνες», είναι και επίσημα ο πρώην προπονητής, Στιβ Γιατζόγλου. Μάλιστα ο παλαίμαχος κόουτς ανέλαβε τον τομέα αθλητισμού, μαζί με τον Αναστάσιο Ψαθά που υπήρξε παγκόσμιος πρωταθλητής Μαραθωνίου. Υπενθυμίζεται πως στο παρελθόν δεν είναι λίγες οι φορές που ο Ελληνοαμερικανός προπονητής, με τον πολιτικό του λόγο και τη στήριξή του στη Χρυσή Αυγή, έχει τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, δεχόμενος σκληρή κριτική.

Είχε δε δηλώσει ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος είναι «πατριώτης και λέει τα πράγματα όπως είναι». «Εμένα μου αρέσει να με λένε πατριώτη. Να με λένε Έλληνα. Τι σημαίνει Χρυσαυγίτης; Εσένα θα σου άρεσε να σε λένε κάπως επειδή ψήφισες τον Τραμπ; Ποια είναι η διαφορά δηλαδή; Δεν με πειράζει», έχει δηλώσει κατά το παρελθόν ο Στιβ Γιατζόγλου.

«Εσύ πιστεύεις ότι πήγε ο Ρουπακιάς να σκοτώσει τον Φύσσα; Ότι πήγαν κάποιοι άνθρωποι να σκοτώσουν τον Φύσσα; Παρεξηγήθηκε όμως αυτό που είπα εγώ ως κακή στιγμή; Γιατί όντως ήταν μια κακή στιγμή που τσακώθηκε με έναν εγκληματία που τον μαχαίρωσε και τον σκότωσε. Πρέπει να τιμωρηθεί αυτός που τον σκότωσε. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι ήταν οργανωμένο το έγκλημα. Τα δύο παιδιά όμως που άνηκαν στην Χρυσή Αυγή και τα σκότωσαν ήταν οργανωμένο έγκλημα», είχε δηλώσει.

Το 2016 στον Κωστόπουλο – Η Χρυσή Αυγή και ο Τραμπ

Στιβ Γιατζόγλου: Φυσικά και είμαι φασίστας

“Είπαν ότι υποστηρίζω την Χρυσή Αυγή… Φυσικά και είμαι φασίστας! Ο αθλητισμός είναι φασισμός. Κάθε αθλητικός χώρος έχει φασισμό. Οι προπονητές δηλαδή τι είναι; Δημοκράτες; Υπάρχει κανένας αθλητής που ψηφίζει για να παίξει βασικός ή όχι; Κάθε προπονητής και κυρίως οι μεγάλοι, ο Ιωαννίδης, ο Ίβκοβιτς, ο Ομπράντοβιτς, δεν έχουν δημοκρατικές αρχές. Έτσι είναι, τι να κάνουμε;», έχει πει σε άλλη περίπτωση το 2018.

«Δεν έχουμε δημοκρατία στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει ελευθερία λόγου και όλοι κοιτούν αυτά που δεν πρέπει. Εγώ ξέρω τι έχω δώσει στο μπάσκετ, δεν γίνεται να κρίνομαι για τα πολιτικά μου φρονήματα από μία μικρή ομάδα ανθρώπων. Και πες ότι ο Γιατζόγλου δεν έχει πρόβλημα, εξάλλου σου είπα ότι μου έκαναν χάρη… Για έναν άνθρωπο του μεροκάματου, που φοβάται να μιλήσει για τις απόψεις του δημόσια, τι σημαίνει αυτό; Θα μπορούσε να χάσει την δουλειά του δηλαδή αν πιστεύει κάτι διαφορετικό; Τι να πω…»…

Δείτε τον Ηλία Κασιδιάρη να «καλωσορίζει» στους «Έλληνες Γ.Τ.Π» τον Γιατζόγλου μετά το 10:50.

Exit mobile version