Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Συρρίκνωση πέους – αιτίες: Πως επηρεάζει ο χρόνος το ανδρικό μόριο;
PLUS

Συρρίκνωση πέους – αιτίες: Πως επηρεάζει ο χρόνος το ανδρικό μόριο;

Συρρίκνωση πέους - αιτίες: Πότε αρχίζει η ηλικία να έχει επιπτώσεις στις λειτουργίες του; Ας λύσουμε τις μεγαλύτερες ανδρικές ανησυχίες:

Συρρίκνωση πέους – αιτίες: Αλλάζει το μέγεθος του πέους με τα χρόνια; Aυτή είναι μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που στριφογυρίζει στο μυαλό των ανδρών από μικρή κιόλας ηλικία. Ανάμεσα σε άλλα σεξουαλικά προβλήματα που τυχόν θα τους προκύψουν, αναρωτιούνται μήπως συρρικνωθεί και το πέος τους. Η απάντηση όμως είναι η εξής: To πέος δε συρρικνώνεται με τα χρόνια, δηλαδή δεν μικραίνει σε μήκος, ούτε λεπταίνει σε πάχος. Ότι μέγεθος είχε ένας άνδρας στην εφηβεία του θα έχει και στα βαθιά του γεράματα.

Αυτό που θα επηρεαστεί είναι η συχνότητα και η ποιότητα της στύσης οι οποίες με τη σειρά τους εξαρτώνται από τα επίπεδα της τεστοστερόνης στον οργανισμό του άνδρα. Επομένως, επειδή με την ηλικία μειώνονται τα επίπεδα της τεστοστερόνης επηρεάζεται η λίμπιντο, άρα και η στύση επομένως η σεξουαλική δραστηριότητα. Επειδή το άγχος επηρεάζει πολύ τη στύση από μόνο του, καλό είναι να το διώξει ο καθένας από τη ζωή του γιατί αν έχει και πεσμένα επίπεδα ορμόνης και ταυτόχρονα πολύ άγχος τότε σίγουρα θα ξεχάσει το σεξ.

γράφει η Έλενα Φάκου

Παίζει ρόλο το βάρος και η ηλικία ενός άνδρα στην εικόνα που έχει ο ίδιος για το πέος του;

Όσον αφορά στο βάρος, τα πολλά κιλά  θα στερήσουν σε κάθε υπέρβαρο άνδρα την οπτική επαφή με το πέος του. Αυτό ονομάζεται «σύνδρομο θαμμένου πέους» και δε σημαίνει ότι μίκρυνε αυτό, αλλά ότι μεγάλωσε η κοιλιά του. Αν λοιπόν κάποια στιγμή ένας άντρας διαπιστώσει ότι δε μπορεί να δει εύκολα τον καλό του φίλο εκεί κάτω , πρώτα καλού κακού θα πρέπει να ζυγιστεί και μετά να ψάξει χάρακα να τον μετρήσει. Όσον αφορά στην ευλυγισία του, εκεί ναι, όπως με ολόκληρο το σώμα με την πάροδο των ετών χάνει κάποιος μυϊκή ισχύ, επομένως θα επηρεαστεί και αυτό και θα γίνει πιο άκαμπτο.

 

Η κυκλοφορία του αίματός προφανώς και θα κινείται σε χαμηλά επίπεδα: το ακριβώς αντίθετο από την εφηβεία, που το αίμα έβραζε. Αυτό σημαίνει ότι το πέος  θα αιματώνεται δυσκολότερα, επομένως θα έχει και δυσκολότερη στύση. Προσοχή όμως, για όλα υπάρχει βοήθεια. Οι ειδικοί γιατροί θα συμβουλεύσουν για το τι μπορεί να κάνει κάποιος αν θέλει να τονώσει τη σεξουαλικότητά του. Συμπερασματικά, το πέος παραμένει ίδιο σε μέγεθος αλλά διαφορετικό σε χαρακτήρα. Ωριμάζει με ότι αυτό συνεπάγεται.

 

Δείτε ακόμη

Νίκος Αλέφαντος- θάνατος : Ο άρχοντας πήρε «τα πάντα όλα» κι έφυγε
Βασίλη Τσιάρτα θα παίζουμε με τους μπαμπάδες μας όπως θέλουμε
Πόσο χυδαίο είναι να εκδικείσαι την πρώην σου δημοσιεύοντας προσωπικές σας στιγμές;

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις