Λινό σακάκι γυναικείο συνδυασμοί: Πώς θα το φορέσετε αναδικνύοντας το προσωπικό σας στυλ

PLUS

Λινό σακάκι γυναικείο συνδυασμοί: Πώς θα το φορέσετε αναδικνύοντας το προσωπικό σας στυλ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μαρκέλλα Καλφοπούλου

Λινό σακάκι γυναικείο συνδυασμοί: Και ξαφνικά, κανένα πανωφόρι δεν μοιάζει πιο ιδανικό για το καλοκαίρι από ένα ροζ λινό σακάκι, που μετατρέπεται από τα must πανωφόρια του καλοκαιριού.

24.06.2020 | 12:18

Λινό σακάκι γυναικείο συνδυασμοί: Και ξαφνικά, κανένα πανωφόρι δεν μοιάζει πιο ιδανικό για το καλοκαίρι από ένα ροζ λινό σακάκι. Ένα από τα must πανωφόρια του καλοκαιριού είναι το λινό σακάκι. Τα πανωφόρια έτσι κι αλλιώς είναι περιορισμένα τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά σίγουρα χρειάζεται πάντα να έχετε την επιλογή να καλύψετε τους ώμους σας στο θερινό σινεμά, σε ένα γάμο ή πίνοντας κοκτέιλ σε μια αθηναϊκή ταράτσα.

Ένα ντένιμ τζάκετ είναι μια απαραίτητη προσθήκη σε κάθε γκαρνταρόμπα, αλλά το λινό σακάκι είναι το επίσημο, δίδυμο αδερφάκι του. Εδώ, θα βρείτε μερικές προτάσεις από instagramers, που λατρεύουν τη μόδα και τις νέες τάσεις. Φορώντας το νέο trend του καλοκαιριού λοιπόν, σας προτείνουν να τολμήσετε και εσείς.

Λινό σακάκι γυναικείο συνδυασμοί: Κομψό και δροσερό

Πιο κομψό, πιο δροσερό, πιο κατάλληλο για γραφείο, είναι το ιδανικό πανωφόρι για την εποχή ή καλύτερα για «τις εποχές», αφού φοριέται από την αρχή της άνοιξης ως το φθινόπωρο.

Λινό σακάκι γυναικείο συνδυασμοί: Το γλυκό ροζ, έξω από τα συνηθισμένα

Και για να ξεφύγετε από τα απόλυτα chic μεν, συνηθισμένα δε, μπεζ, η πληροφορία που χρειάζεστε είναι η εξής -φέτος, οι insiders της μόδας το φορούν σε γλυκό ροζ.

Τολμήστε να κάνετε τη διαφορά

Μη φοβηθήτε να επενδύσετε σε ένα bubblegum pink σακάκι ή για να παίξετε safe δοκιμάστε ένα παστέλ -πάει με όλα και «περνάει» και σαν μπεζ, απλώς δείχνει πιο ενδιαφέρον.

Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι πρόσφατα το φόρεσε (σε εκδοχή κοστουμιού) η Κέιτ Μίντλετον!

Δείτε ακόμη

Σαλάτα με καρπούζι και φέτα – συνταγή: Το πιάτο που λατρεύουν τα ξένα ΜΜΕ
Οι βιταμίνες που εγγυώνται καλύτερο σεξ και σε ποιες τροφές θα τις βρείτε
Συμπεριφορές που σχετίζονται στενότερα με τον πρόωρο θάνατο
Exit mobile version