Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χατζηνικολάου-Τσολακάκη: Το τρυφερό μήνυμα για τα 16 χρόνια γάμου
LIFESTYLE

Χατζηνικολάου-Τσολακάκη: Το τρυφερό μήνυμα για τα 16 χρόνια γάμου

Χατζηνικολάου-Τσολακάκη: "Πίσω από έναν πετυχημένο άνδρα, κρύβεται πάντα μία δυναμική γυναίκα".

Χατζηνικολάου-Τσολακάκη: Ο Νίκος Χατζηνικολάου γιορτάζει 16 χρόνια έγγαμου βίου με την σύζυγό του, Κρίστι Τσολακάκη, και δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τη γυναίκα της ζωής του! Εδώ και 16 χρόνια απολαμβάνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό της συζύγου του Κρίστις Τσολακάκη η οποία αποτελεί την επιτομή αυτού που λέει ο σοφός λαός, ότι δηλαδή “πίσω από έναν πετυχημένο άνδρα, κρύβεται πάντα μία δυναμική γυναίκα”. Ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το πάρτι του γάμου τους! Στην εν λόγω φωτογραφία απεικονίζονται αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί και σχολίασε: “24 Ιουνίου 2004! Πριν από 16 υπέροχα χρόνια και βέβαια πριν από… τρία παιδιά! Την λατρεύω! #επέτειοςγάμου”!

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2002 όμως δύο χρόνια μετά άρχισαν να απαθανατίζονται μαζί σε διάφορα events. Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα για τους φωτογράφους και αυτό γιατί σπάνια κάνουν δημόσιες εμφανίσεις και αυτό κυρίως σε λαμπερά events και κοσμικές εκδηλώσεις όπου φιλοξενείται συνήθως η αφρόκρεμα της showbiz της χώρας μας. Επειδή όμως είναι και λάτρεις του θεάτρου, τους αρέσει να παρακολουθούν καλές παραστάσεις με ξεχωριστούς συντελεστές.

  

Η γνωριμία με την Κρίστι και η πρόταση γάμου

Οι πρώτες εντυπώσεις ωστόσο που είχε για την Κρίστυ προτού τη γνωρίσει δεν ήταν και οι καλύτερες αφού είχε ζητήσει από εκείνη 2 φορές να κάνει συνέντευξη την Άννα Βίσση και του είχε απαντήσει αρνητικά. Στην τρίτη αρνητική απάντηση της είπε να έρθει στο γραφείο και να πιουν ένα καφέ.”Βασικά, ήθελα να ρίξω τον καφέ πάνω της. Με το που μπήκε, όμως, στο γραφείο μου έπαθα ηλεκτροσόκ. Είπα εδώ είμαστε και διάφορα άλλα που δε λέγονται!”, ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξη.Όσο για την πρόταση γάμου; Αυθόρμητη και καθόλου παραδοσιακή θα λέγαμε… Η πρόταση γάμου έγινε ύστερα από ένα απότομο φρενάρισμα στο φανάρι (το οποίο ήταν πράσινο). “Γύρισε και μου είπε έπαθες κάτι;. Της λέω έχω μια ιδέα: με παντρεύεσαι;. Δάκρυσε όταν της το είπα”, συμπλήρωσε.

Έτσι παντρεύτηκαν το 2006 ενώ το 2007 απέκτησαν τον πρώτο τους γιο (δεύτερος για τον Νίκο Χατζηνικολάου αφού έχει τον Παναγιώτη από τον γάμο του με την Έλενα Κατρίτση) τον Κωνσταντίνο. Το 2009 ήρθε στον κόσμο ο δεύτερος γιος του ζευγαριού, ο Αλέξανδρος ενώ το 2012 υποδέχτηκαν την κόρη τους, την Εύα που έχει πάρει τα… μυαλά του κορυφαίου δημοσιογράφου και anchorman του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, όπως συνηθίζει να λέει ο ίδιος.

Δείτε ακόμη

“Σε κάθε MasterChef έχουμε νικητή που το αξίζει” είπε ο Ιωαννίδης
Επέτειος γάμου για Χρανιώτη και Αβασκαντήρα!
Τα χρόνια πολλά της Χριστοπούλου στον Κουδουνάρη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις