Λυμπεράκη εγκυμοσύνη: “Έκανε υπέρηχο στο μωρό που περιμένει και… έχει μια απορία”

LIFESTYLE

Λυμπεράκη εγκυμοσύνη: “Έκανε υπέρηχο στο μωρό που περιμένει και… έχει μια απορία”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Λυμπεράκη εγκυμοσύνη: Σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και μάλλον αποκάλυψε το φύλο του.

24.06.2020 | 19:23

Λυμπεράκη εγκυμοσύνη: Μια νέα και πολύ… ενδιαφέρουσα περίοδο της ζωής της βιώνει η Νίκη Λυμπεράκη, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Open και ο σύντροφός της, δικηγόρος, Αλέξανδρος Χατζόπουλος περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Προφανώς έκανε υπέρηχο, και έγραψε με νόημα στο facebook μετά από αυτή την εμπειρία της:

“Και τέλος πάντων, αδυνατώ να καταλάβω γιατί επιμένουμε να λέμε “υπέρηχος” ενώ το σωστο είναι, ξεκάθαρα, υπέροχος”

Νίκη Λυμπεράκη – εγκυμοσύνη: Τι έχει πει για την περίοδο αυτή

Πριν από λίγες εβδομάδες, σε συνέντευξή της η παρουσιάστρια είχε εκφράσει την άποψή της ότι η εγκυμοσύνη δεν είναι η πιο ευτυχισμένη φάση στη ζωή μιας γυναίκας.

‘Λένε πως η εγκυμοσύνη είναι η πιο ευτυχισμένη φάση στη ζωή μιας γυναίκας. Για χίλιους δυο λόγους πρακτικούς κυρίως διαφωνώ. Κάθε μέρα όμως συνειδητοποιώ πως μπορεί να είναι η πιο ενδιαφέρουσα (ίσως γι’ αυτό να τη λένε κι έτσι, τώρα που το σκέφτομαι!). Κάθε μέρα επαναπροσδιορίζω τη σημασία και τις διαστάσεις των πραγμάτων. Σπουδαία υπόθεση!

Ο σύντροφος της Λυμπεράκη είναι ο Αλέξανδρος Χατζόπουλος ο οποίος είναι δικηγόρος και έχει εργαστεί τα τελευταία χρόνια ως στέλεχος πολυεθνικής, με αρμοδιότητα στρατηγικής, μεταξύ των άλλων. Στους περισσότερους είχε γίνει γνωστός ως μέλος της ομάδας των προσωπικών συμβούλων του Γεωργίου Παπανδρέου, ειδικευμένος στην επικοινωνία. Για δύο χρόνια ήταν σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού και πολιτικής επικοινωνίας στο Γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου ως Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με τις τότε πληροφορίες διετέλεσε από τους βασικούς λογογράφους του.

Exit mobile version