GNTM 3 – Γυρίσματα: Τα castings έχουν ξεκινήσει και είδαμε τις πρώτες εικόνες

LIFESTYLE

GNTM 3 – Γυρίσματα: Τα castings έχουν ξεκινήσει και είδαμε τις πρώτες εικόνες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ρέα Ιωάννου

GNTM 3 - Γυρίσματα: «Μέντορας» των διαγωνιζόμενων o Γιώργος Καραβάς.

24.06.2020 | 21:30

GNTM 3 – Γυρίσματα: Το GNTM, που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει στο Star! Αγόρια και κορίτσια αγωνίζονται επί ίσοις όροις, για τον τίτλο του GNTM 3! Η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης, υποδέχονται στην τέταρτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί, που με τα καυστικά αλλά εύστοχα σχόλιά της, θα δώσει το δικό της στίγμα, στην πιο απαιτητική σεζόν του διαγωνισμού.

Στόχος, η αναζήτηση του απόλυτου GNTM, που θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται, στην Ελλάδα και το εξωτερικό! Εκτός όμως από τους τέσσερις κριτές, κομβικό ρόλο στη διαδικασία του διαγωνισμού έχει ο «Μέντορας» των διαγωνιζόμενων στο GNTM 3 και δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Καράβα! Τα castings έχουν ξεκινήσει και είδαμε τις πρώτες εικόνες και θέλουμε να τις δείτε τες και εσείς!

  

GNTM 3 – Γυρίσματα: Έτσι θα είναι ο τρίτος κύκλος με αγόρια και κορίτσια

Μετά από δύο άκρως επιτυχημένες σεζόν στο Star, το κανάλι αποφάσισε να δώσει ένα έξτρα ενδιαφέρον στον επόμενο κύκλο, αλλάζοντας τα δεδομένα κι έτσι φέτος εκτός από κορίτσια, θα δούμε και αγόρια να διαγωνίζονται. Όπως αναφέρει στο τρέιλερ που μας έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα το κανάλι,”τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του modelling. Tα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν οι βασίλισσες της μόδας. Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts;” Προφανώς δεν μιλάμε για μια ιδέα που ήρθε ξαφνικά στην ελληνική παραγωγή.

Στο αμερικάνικο σόου της Tyra Banks, το οποίο αποτελεί ουσιαστικά και τον κορμό πάνω στον οποίο έχουν ‘χτιστεί’ όλα τα διεθνή Next Top Model, αυτό το concept γίνεται εδώ και αρκετά χρόνια.Πιο συγκεκριμένα, για πρώτη φορά το είδαμε να συμβαίνει τον Αύγουστο του 2013, στον εικοστό κύκλο του America’s Next Top Model, με το τηλεοπτικό κοινό αμέσως να ενθουσιάζεται στην ιδέα. Δεκαέξι πανέμορφα αγόρια και κορίτσια μπήκαν στο σπίτι του ριάλιτι, το οποίο σε κάποιες περιπτώσεις θύμιζε περισσότερο Big Brother, παρά Next Top Model. Κανένα πρόβλημα. Ίσα ίσα που αυτό ήταν έδινε έξτρα τηλεθέαση. Με αφορμή τον ερχομό του και GNTM με αγόρια και κορίτσια, αποφασίσαμε να ξαναδούμε την πρώτη σεζόν του αμερικάνικου σόου που συμμετείχαν μοντέλα και από τα δύο φύλα. Κρατήσαμε σημειώσεις για το τι μας περιμένει και είμαστε πανέτοιμοι να το δούμε και στα μέρη μας.

Δείτε ακόμη

“Σε κάθε MasterChef έχουμε νικητή που το αξίζει” είπε ο Ιωαννίδης
Επέτειος γάμου για Χρανιώτη και Αβασκαντήρα!
Τα χρόνια πολλά της Χριστοπούλου στον Κουδουνάρη
Exit mobile version