Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελευθερία Ελευθερίου χωρισμός: Τέλος στην σχέση της γνωστής τραγουδίστριας με τον Ταταράκη
LIFESTYLE

Ελευθερία Ελευθερίου χωρισμός: Τέλος στην σχέση της γνωστής τραγουδίστριας με τον Ταταράκη

Ελευθερία Ελευθερίου χωρισμός: Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το χωρισμό της με το μοντέλο Δημήτρη Ταταράκη έδωσε η γνωστή τραγουδίστρια.

Ελευθερία Ελευθερίου χωρισμός: Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της η Ελευθερία Ελευθερίου. Η όμορφη τραγουδίστρια διατηρούσε σχέση με το μοντέλο Δημήτρη Ταταράκη το τελευταίο διάστημα, ωστόσο πλέον έχουν επιλέξει χωριστούς δρόμους, τονίζοντας πως αυτό είναι ένα κεφάλαιο στη ζωή της που έχει κλείσει. Αξίζει να σημειωθεί πως το μοντέλο και η τραγουδίστρια πέρασαν μαζί την καραντίνα και ο χωρισμός τους ήρθε περί τα τέλη Μαΐου.

“Είναι κάτι πάρα πολύ πρόσφατο που έγινε. Δεν είμαι αυτή τη στιγμή σε θέση να πω κάτι παραπάνω. Αυτό το κεφάλαιο στην ζωή μου έχει κλείσει. Ασχολούμαι τώρα με το κομμάτι της δουλειάς. Έχω πέσει όντως με τα μούτρα. Με το που βγήκα από την καραντίνα έχω πέσει με τα μούτρα στην δουλειά. Είναι κάτι το οποίο έχει κλείσει και νομίζω ότι από τη στιγμή που πήρε τόση έκταση και έχουν ειπωθεί πολλά και γραφτεί πολλά, γενικά σαν άνθρωπο με στεναχωρεί. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό, θα το “λουστώ” κιόλας το χωρισμό. Από τη στιγμή που είναι ένα κεφάλαιο που έκλεισε δεν υπάρχει λόγος να το συζητάω. Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό, ότι θα με βρεθώ σε μια θέση που θα με ρωτήσουν. Είναι κάτι που δεν το προγραμματίζεις.

Ελευθερίου: “Περνούσαμε ωραία, απλά τελείωσε”

Περνούσαμε όντως ωραία. Απλά τελείωσε. Αυτό. Μέχρι εκεί. Τόσα χρόνια που είμαι στην δουλειά, γενικά δεν μου αρέσει, δεν είναι άνθρωπος που μου αρέσει να απασχολώ, ούτε να χρησιμοποιήσω την προσωπική μου ζωή. Είχα μια σχέση, περνούσα ωραία, δεν είχα κανένα πρόβλημα να το δείξω. Για αυτό λέω ότι τώρα θα το “λουστώ”. Από τη στιγμή που το δημοσιοποίησα, τώρα θα “λουστώ” και τον χωρισμό. Θα το περάσω αυτό το στάδιο»”, ανέφερε η Κύπρια τραγουδίστρια στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Ενώ όταν αναφέρθηκαν στο ότι  ο Δημήτρης Ταταράκης την θέλει ακόμα και έχει στεναχωρηθεί με το χωρισμό τους, εκείνη δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι.

Δείτε ακόμη

“Σε κάθε MasterChef έχουμε νικητή που το αξίζει” είπε ο Ιωαννίδης
Επέτειος γάμου για Χρανιώτη και Αβασκαντήρα!
Τα χρόνια πολλά της Χριστοπούλου στον Κουδουνάρη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις