Μάικ Πενς τούμπα: Ατύχημα καθώς ανέβαινε στο «Air Force Two»

ΚΟΣΜΟΣ

Μάικ Πενς τούμπα: Ατύχημα καθώς ανέβαινε στο «Air Force Two»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μάικ Πενς τούμπα: Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν διαβεί την πόρτα του αεροσκάφους, όπως σχολιάζει το αμερικανικό «Fox News» αναρτώντας στην ιστοσελίδα του το επίμαχο βίντεο.

24.06.2020 | 12:04

Μάικ Πενς τούμπα: Την ώρα που “χύνεται” μελάνι στις ΗΠΑ για την κατάσταση της υγείας του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον φακό να τον απαθανατίζει να κατεβαίνει αργά μία ράμπα σε στρατιωτική ακαδημία στο West Point και να σηκώνει το ποτήρι με τα δύο χέρια για να πιει νερό, ο αντιπρόεδρός του, Μάικ Πενς, είχε ένα ατύχημα. Καθώς ανέβαινε χθες το πρωί τα σκαλιά του αεροσκάφους «Air Force Two», ο 61χρονος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ σκόνταψε κι έπεσε. Ωστόσο, ο Πενς σηκώθηκε και χαμογελώντας τους δημοσιογράφους έκανε και με το χέρι του το σήμα ότι όλα είναι καλά.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν διαβεί την πόρτα του αεροσκάφους, όπως σχολιάζει το αμερικανικό «Fox News» αναρτώντας στην ιστοσελίδα του το επίμαχο βίντεο. Το αεροσκάφος «Air Force Two» είχε προορισμό το Ουισκόνσιν, όπου ο Πενς θα συμμετείχε σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με την υπουργό Παιδείας των ΗΠΑ Μπέτσι Ντεβός. Ο 61χρονος Πενς δεν είναι ο πρώτος που σκοντάφτει ανεβαίνοντας τα σκαλιά για να επιβιβαστεί στο «Air Force Two». Το 2018, έσπευσε να βοηθήσει την Μπελίντα Κάλμπερσον, σύζυγο του τότε Ρεπουπλικανού Τζον Κάλμπερσον, που σκόνταψε την ώρα που κατέβαινε τα σκαλιά του αεροσκάφους.

Δείτε το βίντεο:
Δείτε ακόμη
Επικίνδυνες τουρκικές βλέψεις: Ετοιμάζεται να “μπει” στη Λιβύη ο Ερντογάν
Μάσκα με το… στανιό για τον Μπολσονάρου
Ρον Τζέρεμι: Ο διάσημος πορνοστάρ κινδυνεύει με 90 χρόνια φυλακή
Exit mobile version