Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μαρκέλλα εξελίξεις: Εξιτήριο για την 10χρονη Μαρκέλλα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαρκέλλα εξελίξεις: Εξιτήριο για την 10χρονη Μαρκέλλα

Μαρκέλλα εξελίξεις: Εξιτήριο πήρε η 10χρονη Μαρκέλλα από το νοσοκομείο της Θεσσαλονίκη, μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες που νοσηλευόταν.

Μαρκέλλα εξελίξεις: Εξιτήριο μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες πήρε από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν η 10χρονη Μαρκέλλα που έπεσε θύμα αρπαγής από την 33χρονη στη Θεσσαλονίκη. Το κορίτσι θα παραμείνει σε προστατευμένο περιβάλλον έως ότου ξεκαθαριστούν λεπτομέρειες της υπόθεσης και αν κρίνεται κατάλληλο το οικογενειακό περιβάλλον. Πιο συγκεκριμένα η μικρή Μαρκέλλα μεταφέρθηκε σε δομή της Θεσσαλονίκης και θα παραμείνει σε αυτή μέχρι να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο της πολύκροτης υπόθεσης.

«Η Μαρκέλλα ξέρει πολλά. Όσο περνάνε οι μέρες έρχονται εικόνες η μια πίσω από την άλλη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα μόνο. Η Μαρκέλλα δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν την γυναίκα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αδερφός της 10χρονης. Ο 25χρονος Χρήστος δεν έκανε καμία ερώτηση στο παιδί για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια της 33χρονης. Μόνη της η μικρή το μόνο που του εκμυστηρεύτηκε ήταν ότι δεν μπορεί να κλείσει εύκολα τα μάτια της γιατί βλέπει συνέχεια το πρόσωπο της αδίστακτη γυναίκας που την άρπαξε από το σχολείο.

Δείτε ακόμη

Σοβαρό επεισόδιο με Ιρακινό μετανάστη στο hot spot των Θερμοπυλών
Προφυλακίστηκε ο 40χρονος Πακιστανός για το βασανισμό της 83χρονης στην Πρέβεζα
Ο e-ΕΦΚΑ μεταφέρθηκε στο κυβερνητικό «νέφος» G-Cloud

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις