Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λαμία ναρκωτικά: Δύο συλλήψεις για διακίνηση ηρωίνης
ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία ναρκωτικά: Δύο συλλήψεις για διακίνηση ηρωίνης

Λαμία ναρκωτικά: Κατασχέθηκαν 4.127,39 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις ναρκωτικών των δύο συλληφθέντων, που ήταν γνώριμοι των Αρχών.

Λαμία ναρκωτικά: Βλέποντας μέσα από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος, τους  αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών να καταφθάνουν στο σπίτι του στη Λαμία, ένας 42χρονος ημεδαπός προσπάθησε να «ξεφορτωθεί» 19,6 γραμμάρια ηρωίνης, ρίχνοντάς τα στην τουαλέτα. Δεν υπολόγισε όμως τον αστυνομικό σκύλο, που… πρόλαβε να την αρπάξει! Στο σπίτι του 42χρονου βρέθηκε ένα πλήρες σύστημα κλειστού κυκλώματος για την παρακολούθηση της περιμέτρου με καλώδια, δυο modem και δυο κάμερες που έδιναν εικόνα σε συσκευή καταγραφής και οθόνη τηλεόρασης και το χειριζόταν με δυο τηλεχειριστήρια! Επιπλέον, κατασχέθηκαν 4.127,39 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις ναρκωτικών.

Νωρίτερα, είχε συλληφθεί ένας 36χρονος συνεργός του στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης. Στα σπίτια τους κατασχέθηκαν, ακόμη μια ζυγαριά ακριβείας, κιάλια με τα οποία παρακολουθούσαν αν πλησιάζουν ανεπιθύμητοι επισκέπτες, μια μοτοσικλέτα και δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν για την διακίνηση των ναρκωτικών, αλλά και ένα τσεκούρι και ένα αυτοσχέδιο ξύλινο ρόπαλο μήκους 96 εκατοστών οπλισμένο με… καρφιά!

Λαμία ναρκωτικά: Είχαν απασχολήσει ξανά τις Αρχές

Οι δύο Έλληνες, που είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για παρόμοιες υποθέσεις, οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, η οποία τους άσκησε διώξεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Δείτε ακόμη

Τέλος η Μαρέβα από τη Zeus + Dione

Πανελλήνιες 2020: Αυτά είναι τα θέματα σε Ιστορία, Πληροφορική και Ανάπτυξη Εφαρμογών

Θλιβερό: Κοριτσάκι λιποθύμησε από την πείνα στη Ρόδο – Έμεινε άνεργη η μητέρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις