Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επεισόδιο Θερμοπύλες Ιρακινός: Μετανάστης με δυο μαχαίρια αναστάτωσε τη Δομή Φιλοξενίας
ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδιο Θερμοπύλες Ιρακινός: Μετανάστης με δυο μαχαίρια αναστάτωσε τη Δομή Φιλοξενίας

Επεισόδιο Θερμοπύλες Ιρακινός: Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (22/6), στο Hot Spot Θερμοπυλών με δράστη έναν Ιρακινό προσωρινά φιλοξενούμενο στη Δομή.

Επεισόδιο Θερμοπύλες Ιρακινός: Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε ένας Ιρακινός στη Δομή Φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στις Θερμοπύλες, όπου και φιλοξενείται προσωρινά, όταν άρχισε να προκαλεί ζημιές στα οχήματα υπαλλήλων, ενώ δεν δίστασε να απειλήσει με μαχαίρι τον υπεύθυνο του hot spot για να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία. Όλα έγιναν το πρωί της Δευτέρας, όταν για άγνωστους λόγους ο αλλοδαπός άρχισε να προκαλεί φθορές σε τρία οχήματα υπαλλήλων του Κέντρου με δύο μαχαίρια που κρατούσε και είχαν λάμες μήκους εννέα και επτά εκατοστών. Όταν ο υπεύθυνος του hot spot προσπάθησε να καλέσει τους αστυνομικούς, τον απείλησε με ένα από τα μαχαίρια που είχε στην κατοχή του. Ωστόσο στο τέλος ακινητοποιήθηκε από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και συνελήφθη.

Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι σε βάρος του Ιρακινού σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, η οποία τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο. Όμως, δεν υπήρχε διερμηνέας και η δίκη αναβλήθηκε για τις 30 Ιουνίου, ενώ ο αλλοδαπός επέστρεψε στην Δομή.

Δείτε ακόμη

Ο e-ΕΦΚΑ μεταφέρθηκε στο κυβερνητικό «νέφος» G-Cloud
Στις Καστανιές Έβρου μαζί με Δένδια ο Μπορέλ – Αναμένεται συνάντηση με Μητσοτάκη το απόγευμα
Ανοίγει από αύριο η πλατφόρμα για το πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις