Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Νίκη ή… χάνεται η Ξάνθη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Νίκη ή… χάνεται η Ξάνθη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μπάμπης Πουλούτσης

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει η αποψινή αναμέτρηση στην Ξάνθη (20:00-ΕΡΤ Sports), ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ατρόμητο.

24.06.2020 | 16:08

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει η αποψινή αναμέτρηση στην Ξάνθη (20:00-ΕΡΤ Sports), ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ατρόμητο. Πρόκειται για ένα ματς που θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την πορεία των πλέι άουτ για τους γηπεδούχους. Οι Ακρίτες παίζουν τα ρέστα τους για παραμονή και δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Σε ενδεχόμενη απώλεια το έργο τους θα γίνει πολύ δύσκολο! Απ’ την άλλη οι Περιστεριώτες κυνηγούν την πρωτιά των πλέι άουτ και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να βρεθούν στην κορυφή. Για την αναμέτρηση αυτή έγινε αλλαγή στον διαιτητή, αφού ο Αριστομένης Κουτσιαύτης σφύρισε την αναμέτρηση ΑΕΛ-Βόλος της περασμένης Δευτέρας. Έτσι από τη στιγμή που δεν συμπληρώνεται το 48ωρο έγινε αλλαγή.

Διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Βρέσκας, με βοηθούς τους Ηλία Κωνσταντίνου (Πρέβεζας) και Αθανάσιο Κολοσιώνη (Αιτωλοακαρνανίας). Τέταρτος θα είναι ο Φώτης Φωτιάδης (Καστοριάς), και στο VAR οι Ευστάθιος Γκορτσίλας και Λάζαρο Δημητριάδη (ΕΠΣ Μακεδονίας). Η Ξάνθη θα παραταχθεί στο ματς χωρίς τον τιμωρημένο Κάστρο, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με τον Παναιτωλικό. Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν περαιτέρω αγωνιστικά προβλήματα. Μετά το πέρας της χθεσινής προπόνησης το προπονητικό επιτελείο επέλεξε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Η αποστολή της Ξάνθης θα γίνει γνωστή πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Χωρίς Χαρίση ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος βρίσκεται από χθες στην Καβάλα, όπου και πραγματοποίησε εκεί την τελευταία του προπόνηση πριν το ματς. την ομάδα δεν ακολούθησε ο Χαρίσης, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα. Μάλιστα, είναι αμφίβολη η συμμετοχή του κόντρα στην ΑΕΛ. Την αποστολή του Ατρόμητου για το αποψινό ματς αποτελούν οι: Μανδάς, Στρούγγης, Γκάλο, Γούτας, Μπαένα, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Νάτσος, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Ανδρούτσος, Μανούσος, Μέγερι, Βέλλιος, Ντε Πο, Κατράνης, Μάντσον.

Δείτε ακόμη

Άρης, ΑΕΚ και… τελικός!
Για μια θέση στον τελικό!
Μπέμπηδες και λύκοι στο κυνήγι της Ευρώπης
Exit mobile version