Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ευρωλίγκα – Φενέρμπαχτσε: Ζοτς out!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευρωλίγκα – Φενέρμπαχτσε: Ζοτς out!

Ευρωλίγκα - Φενέρμπαχτσε: Ο άλλοτε κόουτς του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα της Πόλης και δήλωσε πως μένει ένα χρόνο εκτός προπονητικής

ΕυρωλίγκαΦενέρμπαχτσε: Καταιγιστικές εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ο Ζέλιμρ Ομπράντοβιτς ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τη Φενέρμπαχτσε η οποία αναζητά αντικαταστάτη του. Ο κορυφαίος προπονητής της γηραιάς ηπείρου ξεκαθάρισε πως θα μείνει εκτός πάγκων για ένα χρόνο να ξεκουραστεί και να έχει το χρόνο να σκεφτεί το επόμενο βήμα της σπουδαίας καριέρας του! “Την περασμένη εβδομάδα, είχα πολύ θερμές και εμπιστευτικές συναντήσεις με τον πρόεδρό μας Αλί Κοτς, τον Αντιπρόεδρο Σεμίχ Οζόι και τον Γενικό Διευθυντή Μαουρίτσιο Γκενταρίνι. Στη συνέχεια, συμφωνήσαμε μαζί τους να επιστρέψω στο Βελιγράδι και να περάσω μερικές ημέρες στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Πήρα μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις. Αποφάσισα να κάνω ένα διάλειμμα ενός έτους από την προπονητική” ανάφερε ο Ζοτς στην ανακοίνωση στο σάιτ της Φενέρ..

“Στο τέλος των υπέροχων επτά ετών, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρώην πρόεδρό μας Αζί Γιλντιρίμ και τη διοίκησή του. Τον σημερινό μας Πρόεδρο Αλί Κοτς, τον αντιπρόεδρό μας Σεμίχ Οζόι και τη διοίκηση από τα βάθη της καρδιάς μου. Θα ήθελα επίσης να μιλήσω για την υποστήριξη που μας έδωσε η οικογένεια της Ούλκερ, η Ντόγκους και η Μπέκο. Αλλά και όλοι οι άλλοι επιχειρηματικοί εταίροι μας αυτά τα χρόνια. Εκτός αυτού, θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοικητική ομάδα που διαχειρίζεται ο Μαουρίτσιο Γκενταρίνι και μοιραζόμαστε υπέροχες στιγμές” συνέχισε ο Ζοτς στο αντίο του μετά από μία επταετία στην Πόλη.

Ευρωλίγκα – Φενέρμπαχτσε: “Νέα αρχή, όχι τέλος”

Ευρωλίγκα – Φενέρμπαχτσε: Καταλήγοντας ο “Γκαστόνε” αναφέρει στη δήλωσή του: “Ταυτόχρονα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές και την ομάδα υγειονομικής περίθαλψης στην τεχνική μου ομάδα για όλα όσα κάνουμε μαζί. Και το πιο σημαντικό για τη συνεργασία μας, ακόμη και σε δύσκολες στιγμές. Θα ήθελα να στείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες με τους οποίους έχουμε δουλέψει για επτά χρόνια. Ήταν ο πιο σημαντικός παράγοντας στα υπέροχα αποτελέσματα που επιτύχαμε”…

…“Και, φυσικά, θα πρέπει να δοθούν ιδιαίτερες ευχαριστίες στους οπαδούς. Χωρίς αυτούς αυτή η ιστορία δεν έχει νόημα. Πάντα μας έδειχναν ατελείωτη υποστήριξη και αγάπη κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ετών. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, με έκαναν να βιώσω τόσες πολλές αναμνήσεις που δεν θα μπορούσα ποτέ να ξεχάσω. Ήταν μεγάλη τιμή και ευτυχία για μένα να είμαι μέλος ενός μεγάλου συλλόγου όπως η Φενέρμπαχτσε. Αυτή είναι μια νέα αρχή για τον σύλλογο, όχι το τέλος. Και είμαι βέβαιος ότι οι οπαδοί θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν τον σύλλογο σε αυτήν τη διαδικασία αλλαγής και θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν μεγάλες αθλητικές επιτυχίες όπως πριν”.

Δείτε ακόμη:

Στο διαιτητικό ο Ολυμπιακός για ΕΠΟ!
Στο στόχαστρο της Αλ Αΐν ο Βέρντε!
Αρνηση της υγειονομικής επιτροπής για κόσμο στην εξέδρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις