Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Κραγιόν διάφανο με λουλούδι: Το νέο τρέντ του καλοκαιριού
PLUS

Κραγιόν διάφανο με λουλούδι: Το νέο τρέντ του καλοκαιριού

Κραγιόν διάφανο με λουλούδι: Το απόλυτο makeup προϊόν της σεζόν που έχεις πετύχει σε όλα τα σόσιαλ και δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου.

Κραγιόν διάφανο με λουλούδι: Σίγουρα θα έχετε δει στο Instagram, τα διάφανα κραγιόν που έχουν στο εσωτερικό τους ένα λουλούδι ή κάποιο άλλο στοιχείο. Είναι το makeup προϊόν που έχουν όλα τα Ιt-Girls και κυρίως οι beauty junkies. Τα τελευταία χρόνια, η φυσική ομορφιά έχει επιστρέψει δυναμικά και είναι το makeup look που επιλέγουν οι περισσότερες γυναίκες ακόμα και για τις πιο επίσημες εμφανίσεις τους.

Και ενώ πριν μερικά χρόνια, αφήναμε σε φυσικούς τόνους μάτια, επιδερμίδα και τονίζαμε τα χείλη με ένα έντονο κραγιόν, φέτος, έχει φύγει και το χρώμα από τα χείλη. Τα θέλουμε εντελώς φυσικά, ούτε καν βαμμένα με ένα nude κραγιόν.

https://www.instagram.com/p/CAu-w5oJ3w8/?utm_source=ig_embed

Κραγιόν διάφανο με λουλούδι: Εφαρμόζετε και στα ζυγωματικά

Αυτά τα διάφανα κραγιόν δίνουν τη λάμψη που αναζητάμε. Δεν έχουν καθόλου χρώμα, απλά προσφέρουν μία γυαλάδα, κάνοντας τα χείλη να δείχνουν πιο ζουμερά, υγρά και λαμπερά. Είναι απαραίτητο να έχουμε μαζί μας το διάφανο κραγιόν, για να το ανανεώνουμε. Αν εφαρμόζουμε στα ζυγωματικά, ρουζ σε κοραλί ή ροζ απόχρωση, τονίσουμε τις βλεφαρίδες μας με μάσκαρα και ολοκληρώσουμε το μακιγιάζ με διάφανο κραγιόν, θα έχουμε ένα καλοκαιρινό, φυσικό και super λαμπερό makeup look, ιδανικό για πρωινές αλλά και βραδινές εμφανίσεις.

https://www.instagram.com/p/B_-KoaZpDjA/

Δείτε ακόμη

Γιατί πρέπει να βάζεις τα σφουγγάρια κουζίνας στο φούρνο μικροκυμάτων
Γιατί πρέπει να βάζεις τα σφουγγάρια κουζίνας στο φούρνο μικροκυμάτων
Πόσο χυδαίο είναι να εκδικείσαι την πρώην σου δημοσιεύοντας προσωπικές σας στιγμές;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις