Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM Σκουλός: Για την κόντρα της Καγιά με την Παπαγεωργίου μίλησε ο γνωστός φωτογράφος
LIFESTYLE

GNTM Σκουλός: Για την κόντρα της Καγιά με την Παπαγεωργίου μίλησε ο γνωστός φωτογράφος

GNTM Σκουλός: Στην φημολογούμενη κόντρα της Βίκυς Καγιά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και στα γυρίσματα που θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι αναφέρθηκε ο κριτής του GNTM και γνωστός φωτογράφος.

GNTM Σκουλός: Έτοιμος για την έναρξη των γυρισμάτων του GNTM εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος έκανε γνωστό ότι “το καλοκαίρι θα κάνουμε φουλ γυρίσματα, αλλά δεν με πειράζει. Δυο μήνες καραντίνα κάναμε διακοπές”αναφέρει χαρακτηριστικά στην κάμερα του Πρωινού. Ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του ριάλιτι ομορφιάς τόνισε πως είναι πιο ενδιαφέρον φέτος που θα μπουν και αγόρια στο παιχνίδι, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην κόντρα της Βίκυς Καγιά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Αρχικά τόνισε πως: “Είναι πιο ενδιαφέρον φέτος το GNTM με αγόρια και κορίτσια. Είναι κάτι καινούργιο και για εμάς και για εσάς. Θα ήθελα να είναι κοντά μας φέτος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου. Είναι φίλες μου. Τις ξέρω πολλά χρόνια. Δηλαδή με την Έλενα δουλεύουμε μαζί 20 χρόνια. Αλλά εντάξει, πάμε για άλλα” και συνέχισε σχετικά με την κόντρα της Βίκυς Καγιά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Με εμένα ήταν μια χαρά και η Βίκυ και η Ηλιάνα. Αυτά είναι δικά τους, δεν τα ξέρω εγώ. Δεν ξέρω τι κάνουν. Αλλά σε κάθε δουλειά δεν υπάρχουν εντάσεις και προβλήματα; Αλλά τουλάχιστον εγώ δεν πήρα χαμπάρι κάτι. Στα γυρίσματα ήταν μια χαρά. Από εκεί και πέρα πίσω με δουλειές δεν ξέρω τι έγινε. Αυτά που διαβάζετε εσείς, διαβάζω και εγώ. Το καλοκαίρι θα κάνουμε φουλ γυρίσματα, αλλά δεν με πειράζει. Δυο μήνες καραντίνα κάναμε διακοπές”!

 

Δείτε ακόμη
Αργά και βασανιστικά: Το βίντεο της Ηλιάνας είναι ό,τι πιο sexy έχουμε δει
Η Αντζελίνα Τζολί εκ βαθέων για το διαζύγιο της με τον Μπραντ Πιτ
“Θέλω να ζήσω λίγο την ατάκα της μάνας μου” – Ο Μουτσινάς για την ανάγκη του να υιοθετήσει παιδί

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις