Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θεσπρωτία κρούσματα κορονοϊού: Δύο ακόμα θετικοί, συνεχίζεται η δειγματοληψία
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσπρωτία κρούσματα κορονοϊού: Δύο ακόμα θετικοί, συνεχίζεται η δειγματοληψία

Θεσπρωτία κρούσματα κορονοϊού: Η δειγματοληψία θα συνεχιστεί σήμερα και στην Παραμυθιά αλλά και σε τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Σουλίου προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει διασπορά του ιού στην κοινότητα.

Θεσπρωτία κρούσματα κορονοϊού: Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού βεβαιώθηκαν στη Θεσπρωτία, από τη δειγματοληψία του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), μετά τα επτά κρούσματα της Κυριακής. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η τηλεόραση της ΕΡΤ, τα δύο νέα κρούσματα, που προέκυψαν από σύνολο 36 δειγμάτων, είναι σύζυγος και γιος ήδη διαγνωσμένου κρούσματος, ενώ εκκρεμούν τα αποτελέσματα από τρία ακόμα δείγματα που ελήφθησαν τις προηγούμενες μέρες από το Νοσοκομείο Φιλιατών. Την ίδια ώρα, η δειγματοληψία θα συνεχιστεί σήμερα και στην Παραμυθιά αλλά και σε τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Σουλίου προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει διασπορά του νέου κορωνοϊού στην κοινότητα. Υπενθυμίζεται ότι στην Παραμυθιά μετά από τα επτά κρούσματα κορωνοϊού έχουν κλείσει ξανά τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία.

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας θα επισκεφθεί σήμερα τη Θράκη και συγκεκριμένα τις περιοχές που πλήττονται περισσότερο από την Covid-19, την Ξάνθη και τη Κομοτηνή, μετά και την καταγραφή κρούσματος κορωνοϊού σε μαθήτρια, ενώ ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Γιώργος Παναγιωτακόπουλος θα βρεθεί στην Παραμυθιά.

Δείτε ακόμη

Οι δικηγόροι της Ιωάννας απαντούν για την “πρώτη συνέντευξη της 34χρονης”
Δίκη Φαίης Μπλάχα: Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά στον Στεφανάκη – Ένταση με την εισαγγελέα
Εμπειρικός βοτανολόγος δηλώνει ο Κοντοστάθης – “Ήθελα να βοηθήσω τα παιδιά”
Ντοκουμέντο: Ο 47χρονος απατεώνας “ψαρεύει” θύματα σε καφέ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις