Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κρήτη 55χρονος βιασμός: Ασελγούσε στην κόρη του επί 14 χρόνια
ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη 55χρονος βιασμός: Ασελγούσε στην κόρη του επί 14 χρόνια

Κρήτη 55χρονος βιασμός: Ο κατηγορούμενος στην απολογία του παραδέχθηκε ότι είχε ερωτική επαφή με τη νεαρή, αλλά όπως ισχυρίστηκε, μόνο όταν εκείνη ήταν ενήλικη.

Κρήτη 55χρονος βιασμός: Μια φρικτή υπόθεση αναβίωσε σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου. Πρόκειται για την τραγωδία που βίωνε μία 27χρονη κοπέλα με θύτη τον ίδιο τον πατέρα της ο οποίος από την ηλικία των 12 ετών έως και πέρυσι τη βίαζε συστηματικά. Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον 55χρονο είναι αιμοξιξία, βιασμός κατ εξακολούθηση και τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικη κάτω των 14 ετών.

Πρόκειται για μια τραγωδία που βίωνε μία 27χρονη κοπέλα με θύτη τον ίδιο τον πατέρα της, ο οποίος από την ηλικία των 12 ετών έως και πέρυσι τη βίαζε συστηματικά. Το Μεικτό ορκωτό δικαστήριο Ρεθύμνου στην Κρήτη επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 ετών στον 55χρονο πατέρα για τον βιασμό της κόρης του.

Κρήτη 55χρονος βιασμός: Τη βίαζε επί 14 χρόνια

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 12 ετών, δηλαδή για 15 ολόκληρα χρόνια σε περιοχή της Κισσάμου (δείτε περισσότερα για την υπόθεση). Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο κατηγορούμενος στην απολογία του παραδέχθηκε ότι είχε ερωτική επαφή με την κόρη του αλλά μόνο όταν εκείνη ήταν ενήλικη και συγκεκριμένα από τα 25 – 27 της χρόνια. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα και η μητέρα του στις καταθέσεις τους υποστήριξαν ότι ο 55χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά την νεαρή κοπέλα για 15 χρόνια. Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο, επιβάλλοντας του 8 χρόνια φυλάκισης για βιασμό χωρίς βία (νόμος 336 παράγραφος 4) και 4 χρόνια για την αιμομιξία, ωστόσο τα έτη φυλάκισης με την συγχώνευση είναι στο σύνολο 10. Ο 55χρονος θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές της Τρίπολης, όπου και κρατείτο μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Δείτε ακόμη

Σοκ στη Θεσσαλονίκη – Εντοπίστηκε καμένο πτώμα γυναίκας
Οι απαντήσεις των μαθημάτων ειδικότητας του ΕΠΑΛ
Ανησυχία για την ανοδική πορεία του κορονοϊού στην Ελλάδα – Πολύ δύσκολο το καλοκαίρι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις