Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 33χρονη – Μαρκέλλα: Τον δρόμο προς τη φυλακή παίρνει η κατηγορούμενη
ΕΛΛΑΔΑ

33χρονη – Μαρκέλλα: Τον δρόμο προς τη φυλακή παίρνει η κατηγορούμενη

33χρονη - Μαρκέλλα: Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά από την απολογία της στην ανακρίτρια η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη.

33χρονη – Μαρκέλλα: Προφυλακιστέα κρίθηκε με την ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά την απολογία της στην ανακρίτρια, η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη. Η απολογία της διήρκεσε σχεδόν 2,5 ώρες. Ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας, Ελένης Αναστασίου, η κατηγορούμενη φέρεται ότι αρνήθηκε τις κακουργηματικές κατηγορίες. Η 33χρονη “κοκκινομάλλα”, φέρεται να υποστήριξε κατά την απολογία της ότι δεν υπήρξε καμία ερωτική έλξη για την Μαρκέλλα, όπως και για κανένα ανήλικο παιδί. Επίσης, σημείωσε ότι επιλέγει ερωτικούς συντρόφους μεγαλύτερους σε ηλικία από εκείνη.

Είπε επίσης, πως όπως πήρε την ανήλικη έτσι και θα την επέστρεφε στους δικούς της. Επιπλέον, για τον ηλεκτρονικό υπολογιστή που κατέστρεψε, φέρεται να είπε ότι τρομοκρατήθηκε λόγω της δημοσιότητας που έλαβε το θέμα από τα ΜΜΕ. “Κατέστρεψα τον φορητό υπολογιστή στην Κατερίνη, όταν διάβασα σε σάιτ ότι η Αστυνομία βρίσκεται κοντά στη σύλληψη μου, πανικόβλητη, για να μην εντοπιστώ…”. Υπενθυμίζεται ότι η “κοκκινομάλλα”, ενώ στην αρχική της κατάθεση είχε αναφερθεί ακόμη και σε πράξεις ασελγείς, άλλαξε τα λεγόμενα της λίγο πριν απολογηθεί, λέγοντας ότι στόχος της ήταν να φροντίσει το 10χρονο κορίτσι στο οποίο έβλεπε το πρόσωπο της κόρης της…

Οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν εάν πίσω από τη γυναίκα κρύβεται κύκλωμα παιδόφιλων, ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχουν στοιχεία ότι είχε συνεργούς. Ατζέντες με ονόματα βρέθηκαν στο διαμέρισμα της στην Καλαμαριά, τα οποία και εξετάζονται από τους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις