Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Άρης: Ο κόσμος στην προπόνηση
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Άρης: Ο κόσμος στην προπόνηση

Σούπερ Λιγκ – Άρης: Τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία του Άρη επισκέφτηκαν οι οπαδοί της ομάδας στη σημερινή προπόνηση, προκειμένου να τους εμψυχώσουν!

Σούπερ Λιγκ – Άρης: Τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία του Άρη επισκέφτηκαν οι οπαδοί της ομάδας στη σημερινή προπόνηση, προκειμένου να τους εμψυχώσουν! Οι φίλοι των κίτρινων προσπάθησαν με τον τρόπο τους να «ντοπάρουν» τους ποδοσφαιριστές για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ. Στον Άρη έχουν θέσει ως απώτατο στόχο την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Γι’ αυτό και το αυριανό ματς είναι «ζωής ή θανάτου». Με γνώμονα αυτό οι οπαδοί βρέθηκαν για λίγα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, ανάβοντας καπνογόνα και φωνάζοντας συνθήματα. Ζήτησαν από όλους να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 του πρώτου αγώνα και φυσικά το τρόπαιο στη συνέχεια!

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, ο Μίκαελ Ένινγκ καλείται να αντιμετωπίσει δύο σοβαρά προβλήματα εν όψει της ρεβάνς. Ο τραυματισμός του Φραν Βέλεθ τον αφήνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ εκτός έμεινε και ο Σόουζα. Αμφότεροι τραυματίστηκαν στο ματς του ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ. Έτσι, πέραν του Δεληζήση δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος στόπερ και ο Ένινγκ θα κληθεί να κάνει αλχημείες. Ο έτερος που μπορεί να αγωνιστεί ως στόπερ είναι ο Ρόουζ, αλλά έχει καθιερωθεί στο δεξί άκρο της άμυνας. Σε αυτήν την περίπτωση δεξιός μπακ θα ξεκινήσει ο Σάσα και στο  κέντρο θα παίξουν Τόνσο και Ματίγια. Η άλλη επιλογή είναι αυτή του Αμπού Μπα, δηλαδή να παραταχθεί ο Άρης όπως στο ματς του ΟΑΚΑ.

Σούπερ Λιγκ – Άρης: Άλλαξε ο βοηθός παρατηρητή

Την αντίδραση του Άρη προκάλεσε ο ορισμός του Αλέξανδρου Σφήκα ως βοηθού παρατηρητή στη ρεβάνς Κυπέλλου. Ο συγκεκριμένος είναι δηλωμένος οπαδός της ΑΕΚ με αποτέλεσμα οι κίτρινοι να διαμαρτυρηθούν. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας δεν έκρυψε ποτέ στα social media τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του με αποτέλεσμα από τον Άρη να παρέμβουν ζητώντας την αλλαγή του. Τελικώς η ΕΠΟ προχώρησε στην αντικατάσταση του Σφήκα.

Δείτε ακόμη

«Καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες»
Αρνηση της υγειονομικής επιτροπής για κόσμο στην εξέδρα
Χωρίς άδεια και μεταγραφές, αλλά και -3 του χρόνου ο Πανιώνιος!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις