Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σέριε Α – Γιουβέντους: Κόλπο γκρόσο με Αρτούρ η Γιουβέντους!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σέριε Α – Γιουβέντους: Κόλπο γκρόσο με Αρτούρ η Γιουβέντους!

Σέριε Α – Γιουβέντους: Μια ανάσα από το να φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους είναι ο Αρτούρ, όπως μετέδωσε βρετανικό μέσο ενημέρωσης!

Σέριε Α – Γιουβέντους: Μια ανάσα από το να φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους είναι ο Αρτούρ, όπως μετέδωσε βρετανικό μέσο ενημέρωσης! Σύμφωνα με το Sky Sports η «γηραιά κυρία» έχει έρθει σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για τον Βραζιλιάνο άσο! Οι μπιανκονέρι τα έχουν βρει με τους μπλαουγκράνα στα 72,5 εκ. λίρες (80 εκ. ευρώ). Έτσι ο Αρτούρ πρέπει να θεωρείται πλέον παίκτης της Γιουβέντους και η κίνηση αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες. Ο Αρτούρ, αρχικά είχε αρνηθεί να πάρει μεταγραφή για τη Γιουβέντους. Ωστόσο, μετά τις πιέσεις των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα πείστηκε και τα βρήκε σε όλα με τον ιταλικό σύλλογο. Πλέον απομένει η ολοκλήρωση της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Αρτούρ είχε συνομιλήσει τον τελευταίο καιρό και με τον Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος έπαιξε ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο τεχνικός της Γιουβέντους του ξεκαθάρισε ότι θέλει να χτίσει πάνω του τον άξονα της ομάδας του. Μάλιστα, του ανέφερε πως θέλει να φέρει στη γηραιά κυρία και τον Ζορζίνιο από την Τσέλσι ως «παρτενέρ» του. Πάντως, για τον τελευταίο η Γιουβέντους έχει ήδη… εισπράξει «άκυρο» προ δύο ημερών. Οι μπιανκονέρι είχαν κάνει πρόταση στην Τσέλσι για ανταλλαγή του 28χρονου διεθνή με την Ιταλία μέσου, με τον Μιραλέμ Πιάνιτς. Ωστόσο, η απάντηση της Τσέλσι ήταν ότι ο παίκτης δεν παραχωρείται!

Σέριε Α – Γιουβέντους: Διαπραγματεύσεις για Πιάνιτς

Την ίδια στιγμή ο Μιραλέμ Πιάνιτς έχει βγει στο… σφυρί από τη Γιουβέντους και η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να τον αποκτήσει. Ωστόσο, οι δύο πλευρές δεν μπορούν να τα βρουν στα λεφτά. Η Γιουβέντους αξιώνει 70 εκ. ευρώ για την παραχώρησή του. Όμως από την Μπαρτσελόνα θεωρούν τα χρήματα αυτά πολλά. Χαρακτηριστικά υποστηρίζουν ότι δεν γίνεται ο ανερχόμενος Αρτούρ στα 21 του να κοστίζει μόλις 10 εκ. ευρώ παραπάνω από τον 30χρονο μέσο.

Δείτε ακόμη

«Ντόπες» οπαδών στον Άρη
«Καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες»
Αρνηση της υγειονομικής επιτροπής για κόσμο στην εξέδρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις