Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Όρθια στο Μαδριγάλ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Όρθια στο Μαδριγάλ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Πρόβα Τσάμπιονς Λιγκ για τους Ανδαλουσιάνους που συνεχίζουν αήττητοι μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος

23.06.2020 | 01:20

Λα Λίγκααγωνιστικό: Αήττητη για 8ο παιχνίδι πρωταθλήματος έμεινε η Σεβίλλη, 2-2 με τη φορμαρισμένη Βιγιαρεάλ εκτός έδρας και παρέμεινε στην τρίτη θέση! Οι Ανδαλουσιανοί παρά την αναμφίβολα μεγάλη κούραση μετά το ματς με την Μπάρτσα έβγαλαν ψυχή και μπορούσαν στο τέλος ακόμα και νίκη! Η γηπεδούχος προηγήθηκε δύο φορές (Αλκάθερ 18’ και Τόρες 45’+4’), αλλά η Σεβίλλη βρήκε λύσεις δις. Με τον Εσκουδέρο (39’) και τον Μουνίρ (63’) πήραν την ισοπαλία και θα μπορούσαν και την ολοκληρωτική ανατροπή, όμως το γκολ του Ντε Γιονγκ (85’) ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ετσι το 2-2 ήταν το τελικό σκορ, για τις δύο αήττητες μετά την επανεκκίνηση ομάδες!

Στο ματς που έκλεισε το πρόγραμμα της Δευτέρας Λεγανιές και Γρανάδα αναδείχτηκαν ισόπαλες 0-0. Εντελώς άβολο αποτέλεσμα αφού ούτε τη Γρανάδα εξυπηρέτησε (έμεινε 9η και απομακρύνεται η Ευρώπη), ούτε και τη Λεγανιές που …χαροπαλεύει προτελευταία στο -4 από την σωτηρία.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Χωρίς περιθώρια η Μπάρτσα

Η αγωνιστική συνεχίζεται σε τρία μέτωπα την Τρίτη. Στο σπουδαιότερο ματς η Μπάρτσα υποδέχεται την αδιάφορη βαθμολογικά Αθλέτικ Μπιλμπάο και η παραμικρή γκέλα μπορεί πια να της κοστίσει τον τίτλο. Η Βαγιαδολίδ έχει ένα μαξιλάρι ασφάλειας στην 15η θέση, αλλά ψάχνει βαθμούς σιγουριάς και υποδέχεται τη Χετάφε που παλεύει σε δύο μέτωπα. Και να διασφαλίσει το ευρωπαίκό εισιτήριο και να το “αναβαθμίσει” σε τσάμπιονς λιγκ! Η αδιάφορη Λεβάντε, τέλος, φιλοξενεί την Ατλέτικο που επίσης θέλει βαθμούς για να τσεκάρει εισιτήριο στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Δείτε ακόμη:

Κατέβασε… ρολά η Σούπερ Λιγκ 2!
“Φέρτε πρώτα τα λεφτά και μετά στο καλό”
Η μπασκετική ΑΕΚ έκλεισε το νέο της «σπίτι»!
Exit mobile version