Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία – Πρέμιερ & πλέι οφ: Πεντάσφαιρη!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – Πρέμιερ & πλέι οφ: Πεντάσφαιρη!

Αγγλία - Πρέμιερ & πλέι οφ: Συμβάλει στην αναβολή για λίγο ακόμα της στέψης της Λίβερπουλ - Βγήκε ο τελικός των πλέι οφ της League 2

ΑγγλίαΠρέμιερ & πλέι οφ: Περίπατο έκανε η Μάντσεστερ Σίτι και πήρε άνετη νίκη 5-0 κόντρα στην Μπέρνλι, στο παιχνίδι που έκλεισε το πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής. Ετσι η Σίτι μείωσε λίγο τη διαφορά και ανέβαλε τη στέψη της Λίβερπουλ για λίγο ακόμα. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Μαχρέζ (Φοντέν 22’, Μαχρέζ 43’, 45+3’ πεν., Νταβίντ Σίλβα 51’). Με αυτή την ήττα σταμάτησε και το αήττητο σερί της Μπέρνλι, η οποία πάντως παραμένει παντελώς αδιάφορη στο +12 από την επικίνδυνη ζώνη και 5-7 βαθμούς από τις θέσεις Ευρώπης.

Εκτός του αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ η Αγγλία είχε αγώνες και για τα πλέι οφ της League 2. Η Εξετερ που είχε ηττηθεί 1-0 εκτός έδρας από την Κόλτσεστερ έκανε το come-back και με 3-1 στην έδρα της πήρε την πρόκριση στο μεγάλο τελικό της κατηγορίας. Εκεί, θα βρει αντίπαλο τη Νορθάμπτον που πέτυχε την ανατρόπα της χρονιάς! Είχε χάσει 0-2 εντός από την Τσέλτεναμ, αλλά την τελευταία κουβέντα είπε ο Μόρτον. Ο. οποίος με δύο γκολ οδήγησε σε τρομερό διπλό την ομάδα του 0-3 και της έδωσε την πρόκριση στον τελικό κόντρα στην Έξετερ.

Αγγλία – Πρέμιερ & πλέι οφ: Μεγάλο λονδρέζικο ντέρμπι!

Η Λέστερ θα υποδεχτεί την Μπράιτον στο ένα από τα δύο ματς της ημέρας. Οι “αλεπούδες” εξακολουθούν να είναι εντός τετράδας Τσάμπιονς Λιγκ και θέλουν τη νίκη για να μην αλλάξει αυτό το στάτους. Η Μπράιτον στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη έχει ακόμα δρόμο έωςότου εξασφαλίσει τη σωτηρία της! Στο άλλο ματς της ημέρας, στο λονδρεζικο ντέρμπι η Τότεναμ που είναι στο μεταίχμιο να  μείνει εκτός Ευρώπης,  φιλοξενεί τη Γουέστ Χαμ που παλεύει πόντο πόντο να σωθεί!

Δείτε ακόμη:

Κατέβασε… ρολά η Σούπερ Λιγκ 2!
“Φέρτε πρώτα τα λεφτά και μετά στο καλό”
Η μπασκετική ΑΕΚ έκλεισε το νέο της “σπίτι”!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις