Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παππάς – Μιωνής: Τα αλλάζει για το ηχητικό ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς – Μιωνής: Τα αλλάζει για το ηχητικό ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ

Παππάς - Μιωνής: Κύκλοι της ΝΔ σχολίαζαν ότι καθίσταται πλέον σαφές, μετά τις νέες αποκαλύψεις από το ηχητικό της συνομιλίας Μιωνή-Παππά το 2016, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στήσει ένα παραδικαστικό σύστημα για να κάνει δουλειές. 

Παππάς – Μιωνής: Σε νέα δήλωση για το ηχητικό της συνομιλίας του με τον Σάμπι Μιωνή προχώρησε ο Νίκος Παππάς. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το ηχητικό ντοκουμέντο που κατέθεσε στη Βουλή ο επιχειρηματίας για τον διάλογο που είχε με τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ το 2016, ο κ. Παππάς σε δήλωσή του υποστηρίζει ότι οι διάλογοι είναι παραποιημένοι και πως οι αναφορές σε ατζέντα και σε δουλειές με λεφτά δεν αφορούσαν τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, αλλά τους κ.κ. Σαμαρά, Μιωνή, Παπασταύρου. Μάλιστα, ο Ν. Παππάς κάνει λόγο για μαφιόζικες μεθόδους από τη Νέα Δημοκρατία όσον αφορά το ηχητικό ντοκουμέντο που κατέθεσε στην προανακριτική ο κύριος Μιωνή.

Νωρίτερα, ο κ. Παππάς είχε κάνει λόγο για «γελοίο αντιπερισπασμό της ΝΔ μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για Ράικου και Σαμαρά» υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για μια κατασκευασμένη συνομιλία, προϊόν εγκλήματος. Ο κ. Παπαγγελόπουλος, μετά την κατάθεση του στην προανακριτική, είχε πάρει αποστάσεις από τον κ. Παππά, προτρέποντας τους δημοσιογράφους να ρωτήσουν τον ίδιο τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την συνομιλία με τον Σάμπι Μιωνή.

Κύκλοι της ΝΔ σχολίαζαν ότι καθίσταται πλέον σαφές, μετά τις νέες αποκαλύψεις από το ηχητικό της συνομιλίας Μιωνή-Παππά το 2016, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στήσει ένα παραδικαστικό σύστημα για να κάνει δουλειές.

Παππάς – Μιωνής: Δείτε την νέα δήλωση του πρ. υπουργού

«Την ώρα που αποδεικνύεται ότι ο κ. Παπασταύρου στενός συνεργάτης του κ Σαμαρά έλαβε 2, 6 εκατομμύρια € για τη χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας, την ώρα που αποδεικνύεται ότι ο σύζυγος της κυρίας Ράικου ζημίωσε το Δημόσιο κατά 1, 7 εκατομμύρια € μόνο για το 2018 ο Σαμπί Μιωνή με αντάλλαγμα την Λάρκο παίζει το άθλιο παιχνίδι της νέας Δημοκρατίας και του κ. Σαμαρά. Προσκόμισε επιλεκτική απομαγνητοφώνηση μιας παράνομης καταγραφής ιδιωτικής μας συνομιλίας επιχειρώντας την βίαιη διαστρέβλωση των λεγομένων με μεθόδους κοπτοραπτική δηλαδή με αποσιωπητικά. Γιατί άραγε στα επίμαχα σημεία και με δήθεν ακατάληπτες λέξεις παραποιεί το νόημα του διαλόγου. Οι αναφορές σε ατζέντα και οι πληροφορίες σε κάποιους που κάνουν δουλειές προφανώς και δεν αφορούν τον κ. Παπαγγελόπουλο αλλά τον κ. Σαμαρά και την παρέα του τον κ. Μιωνή και τον κ. Παπασταύρου που με διάφορα κόλπα έβγαζαν λεφτά.

Οι μαφιόζικες μέθοδοι όμως θα αποκαλυφθούν και η αλήθεια θα λάμψει ήρθε η ώρα ο κύριος Σαμαράς η προσωποποίηση της πολιτικής δειλίας να εμφανιστεί στην επιτροπή εάν εχει τα κότσια και μέσω Δημοσίου βήματος να εξηγήσει τι έγινε με τα 2, 6 εκατομμύρια €. Τι ζητούσε επίμονα από το Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τον κάλεσε στο σπίτι του, γιατί τρέμει σαν το ψάρι την κατά αντιπαράσταση εξέταση με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, γιατί πίεσε τον κ. Φιλιππάκη να μην γράφει για τους Μιωνή και τον Παπασταύρου και τι εννοούσε λέγοντας ότι αυτά τα παιδιά έχουν βοηθήσει τη Νέα Δημοκρατία; ΝΗ Νέα Δημοκρατία κάθε φορά που πιάνεται με την γίδα στην πλάτη χρησιμοποιεί μαφιόζικες μεθόδους αλλά πρέπει να ξέρουν ότι όταν φωνάζει ο κλέφτης δεν φοβάται ο νοικοκύρης».

Δείτε ακόμη

“Ρωτήστε τον Παππά” – Αποστάσεις Παπαγγελόπουλου για το ηχητικό
“Πολλά τα λεφτά!” – Για μαφιόζικες μεθόδους μιλά ο Παππάς μετά το σκανδαλώδες ηχητικό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις