Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Δευτέρα 22/6
PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για την Δευτέρα 22/6

Ζώδια σήμερα: Δείτε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για την καθημερινότητά σας και προγραμματίστε την ημέρα σας.

Ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Λίγο από όλα φαίνεται να έχει η εβδομάδα σου. Ευκαιρίες καθώς η Αφροδίτη επανέρχεται σε ορθή πορεία στις 25/6 στο ζώδιο των Διδύμων, όμως και εντάσεις που προκαλεί ο κυβερνήτης σου Άρης που επισκέπτεται το δικό σου ζώδιο. Ο Άρης βέβαια ενισχύει τη δυνατότητά σου να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις στα εργασιακά και να εντοπίσεις τα σημεία που χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή. Η συναισθηματική σου ασφάλεια σε απασχολεί ιδιαίτερα αυτήν την εβδομάδα. Έχεις ανάγκη να ξέρεις και να γνωρίζεις τι είναι πια σημαντικό για εσένα, τι θα πρέπει να κρατήσεις στη ζωή σου και τι να πετάξεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση και σου εμπνέει τη σιγουριά, μπορείς τώρα να πάρεις αποφάσεις και να προχωρήσεις στην πολυπόθητη δέσμευση. Εσύ που είσαι μόνη, σε κάθε περίπτωση είτε επιδιώκεις μια επανασύνδεση, είτε μια νέα γνωριμία, να θυμάσαι πως δεν υπάρχει καταλληλότερη περίοδος για να δράσεις. Είναι βέβαιο πως θα αναζητήσεις τρόπους που θα σου εξασφαλίσουν μια άνεση και ασφάλεια στα οικονομικά, κάτι που επίσης σου γίνεται ανάγκη.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Το ενδιαφέρον σου αυτήν τη βδομάδα εστιάζεται περισσότερο σε οικονομικά θέματα καθώς η επαναφορά της Αφροδίτης σε ορθή πορεία ευνοεί το πορτοφόλι σου και δίνει λύσεις σε αδιέξοδα. Άκου το ένστικτό σου και απόφυγε την εμπλοκή σου σε παρασκηνιακές καταστάσεις και πηγαδάκια στα εργασιακά. Συγκεντρώσου στις δικές σου υποχρεώσεις και μην ασχολείσαι με το τι κάνουν οι άλλοι. Τυχαία γεγονότα ή και αποκαλύψεις θα διαταράξουν λιγάκι το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα και προσπάθησε να κάνεις μια ουσιαστική συζήτηση μαζί του που θα σου λύσει κάθε απορία. Αν καρτερικά περιμένεις έναν έρωτα εσύ που είσαι μόνη, το επόμενο διάστημα σου φέρνει και σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις. Ασχολήσου με πιθανά θέματα κληρονομικά, αγοροπωλησίες και νομικά. Είναι μια καλή ευκαιρία να απαλλαγείς από τον μπελά τους και να βρεις τις κατάλληλες και σωστές λύσεις.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Μια ευνοϊκή και ευχάριστη εβδομάδα προβλέπεται για σένα, καθώς η Αφροδίτη επανέρχεται σε ορθή πορεία στις 25/6 στο δικό σου ζώδιο, κυρίως σε ότι αφορά ερωτικά και συναισθηματικά θέματα. Η οπτική σου αλλάζει στα εργασιακά και πλέον βλέπεις τα θετικά και όχι τα αρνητικά σημεία. Συνεργασίες οι οποίες μπορεί να σε είχαν απογοητεύσει με τη στασιμότητα ή με τη μη επιθυμητή απόδοσή τους, αρχίζουν να σημειώνουν πρόοδο. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται για τη συναισθηματική σου ζωή. Πάρτε κοινές αποφάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και κάντε μια καινούρια αρχή στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε μια ανανέωση στον εαυτό σου ξεκινώντας από την εμφάνισή σου. Πάρε την απόφαση να ξεκινήσεις ένα καλό διατροφικό πρόγραμμα και να συμπεριλάβεις στην καθημερινότητά σου άσκηση. Είναι ένας καλός τρόπος για να πάρεις τα πάνω σου και να επιτρέψεις να σε πλησιάσουν νέα, ενδιαφέροντα πρόσωπα. Μια επιπλέον εργασιακή δραστηριότητα που μπορεί να την ξεκινήσεις για το κέφι σου, μπορεί να αυξήσει τα έσοδά σου και να σε απαλλάξει από το άγχος των οικονομικών.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Σιγά σιγά τα εμπόδια αυτήν τη βδομάδα αρχίζουν να περνούν στο παρελθόν και η ψυχολογία σου να παίρνει τα πάνω της. Η επαναφορά της Αφροδίτης σε ορθή πορεία διευκολύνει τα θέματά σου και σε ενθαρρύνει να δεις τη θετική πλευρά των καταστάσεων που σε απασχολούν. Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού προς τα τέλη της εβδομάδας, δημιουργεί μια ευχάριστη και δραστήρια κινητικότητα στα εργασιακά. Καιρός να δείξεις και πάλι πίστη στον εαυτό σου και τις επιδιώξεις σου. Ζήσε τον απόλυτο έρωτα με το σύντροφό σου και προσπάθησε να αποφύγεις στιγμές έντασης ή να συγκρατήσεις τον παρορμητισμό σου. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται αυτήν τη βδομάδα να προκύψουν νέες γνωριμίες που φαίνεται να σε ξεσηκώνουν. Διασκέδασέ το, απόλαυσέ το -όμως την καρδιά σου μην τη χαρίζεις, μιας και όσο εύκολα ενθουσιάζεσαι, άλλο τόσο εύκολα αντίστοιχα απομυθοποιείς. Θυμήσου πως πρέπει να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά. Παράτολμες ενέργειες, αγορές και ανοίγματα καλύτερα να τα ξεχάσεις, τουλάχιστον μέχρι να βάλεις σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Ευνοϊκή, δραστήρια και εποικοδομητική μπορεί να χαρακτηριστεί η νέα εβδομάδα για σένα, μιας και η Αφροδίτη επανέρχεται σε ορθή πορεία από τις 25/6. Είναι προτιμότερο να επικεντρωθείς στο παρόν και να ασχοληθείς με εργασιακές υποχρεώσεις που τρέχουν και όχι με μελλοντικά σχέδια. Η προσπάθειά σου για έξτρα γνώσεις επίσης μπορεί να σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση και νιώθεις πως κάτι δεν πάει καλά, ξεκαθάρισε πρώτα αυτά που εσύ η ίδια αισθάνεσαι και κατόπιν επιδίωξε μια ήρεμη και ειλικρινή κουβέντα με το σύντροφό σου. Αν βάλει ο καθένας το δικό του εγωισμό στην άκρη, σίγουρα θα βρείτε τις λύσεις στις όποιες διαφορές σας. Αν είσαι αδέσμευτη, να θυμάσαι πως αυτό το διάστημα με την Αφροδίτη να σε ευνοεί θα προκύψουν ουσιαστικές γνωριμίες στη ζωή σου. Ξεκαθάρισε και καταστάλαξε στα στάνταρ σου και πες αντίο στη μοναξιά σου.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Εστίασε το ενδιαφέρον σου στα εργασιακά αυτήν τη βδομάδα και εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που σου δίνει η επαναφορά της Αφροδίτης σε ορθή πορεία. Θα διαπιστώσεις πως και νέα ερεθίσματα θα σου δοθούν και ενδεχόμενως παλιές συνεργασίες επανεκτιμούνται με νέα δεδομένα αυτήν τη φορά. Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού στα τέλη της εβδομάδας, σε γεμίζει ενέργεια και δίψα για επιτυχία και δράση. Το μυαλό σου πολύ πιθανά να δημιουργεί σενάρια που κλονίζουν την εμπιστοσύνη σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Διατήρησε τις ισορροπίες σου και μην του δημιουργείς σκηνικά ζηλοτυπίας χωρίς αποδείξεις. Εσύ που είσαι μόνη, κάποια νέα που καταφτάνουν και αφορούν είτε ένα πρόσωπο, είτε μια κατάσταση που δεν πρόλαβε πιθανά να ολοκληρωθεί στο παρελθόν, σου δημιουργούν αναστάτωση. Αρκετές πιέσεις δέχεσαι στα οικονομικά.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη αυτήν τη βδομάδα επανέρχεται σε ορθή πορεία και έτσι σου εξασφαλίζει όχι μόνο μια θετική και ευνοϊκή εβδομάδα, αλλά και ένα διάστημα που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Καιρός λοιπόν να βρεις τις ισορροπίες σου σε συναισθηματικό επίπεδο τόσο σε σχέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, όσο και επαγγελματικές σχέσεις. Βλέπεις πιο αισιόδοξα πλέον τα πράγματα και η ενέργειά σου ανεβαίνει. Απόφυγε τις διαφωνίες και παρανοήσεις στα εργασιακά που δημιουργεί ο ανάδρομος Ερμής και διατήρησε τις ισορροπίες σου. Η διαλλακτικότητα είναι ένα σημαντικό συστατικό προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες και στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Απόφυγε ρήξεις και εντάσεις και μην γίνεσαι καταπιεστική μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε ένα πρόσωπο που ήδη έχεις γνωρίσει και σου εμπνέει ασφάλεια. Πρόσεξε όμως και μην παραποιείς την εικόνα του μόνο από τον ενθουσιασμό και την ανάγκη σου για συντροφικότητα. Έκτακτα έξοδα αλλά και απρόσμενα έσοδα σε κρατούν σε μια διαρκή εγρήγορση και αγωνία. Βάλε σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου και απόφυγε ανοίγματα που θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σου.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Εβδομάδα αποφάσεων προβλέπεται να έχεις μπροστά σου, κυρίως για θέματα που απασχολούν τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αλλά και τα οικονομικά. Επιδίωξε συναντήσεις και επαφές στα εργασιακά, μιας και οι πληροφορίες που λαμβάνεις σου ξεκλειδώνουν παλιές υποθέσεις και σου δίνουν λύσεις που για κάποιο λόγο το προηγούμενο διάστημα δεν έβλεπες. Διευθέτησε και τακτοποίησε οικονομικές εκκρεμότητες τώρα που σου δίνεται η ευκαιρία. Η εβδομάδα ευνοεί επίσης τις ερωτικές σου υποθέσεις και ανανεώνει το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Έχεις ένα αρκετά μεγάλο διάστημα μπροστά σου που μπορείς να χαρείς τον έρωτα, να διασκεδάσεις και να απολαύσεις νέες εμπειρίες. Αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου, ενίσχυσε το ρομαντισμό και το πάθος και απόλαυσε όμορφες και ερωτικές στιγμές μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να επανέλθουν στη ζωή σου πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος. Εσύ θα πρέπει να αποφασίσεις αν πρέπει να δώσεις μια ακόμα ευκαιρία ή αν θα πρέπει να προχωρήσεις μπροστά. Πάντως να ξέρεις πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να σου αντισταθεί κανείς. Η γοητεία και η μυστηριώδη και πολλά υποσχόμενη ματιά σου δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται αυτήν τη βδομάδα στην απόλυτη προτεραιότητά σου και μάλιστα ευνοούνται και ιδιαίτερα από την επαναφορά της Αφροδίτης σε ορθή πορεία, στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Διδύμων. Η καλή διάθεση και η αισιοδοξία σου επανέρχονται με το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Κριού. Είσαι γεμάτη ενέργεια και αποφασισμένη να πετάξεις τη μελαγχολία από πάνω σου. Βελτίωσε τις σχέσεις σου με συναδέλφους και ξαναγίνε η πηγή της ενέργειας. Μην υποτιμάς συνεργασίες που για κάποιο λόγο δεν ευδοκίμησαν το προηγούμενο διάστημα. Θα διαπιστώσεις πως μπορούν να σου επιφέρουν πολλά. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά θα διαπιστώσεις πως σου δίνονται πολλές ευκαιρίες να επουλώσεις τις πληγές του παρελθόντος για να μπορέσεις να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Εσύ που διατηρήσεις μια μόνιμη σχέση πρόσθεσε σασπένς στην ατμόσφαιρα και γεφύρωσε τις αποστάσεις.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερως

Καιρό έχεις να νιώσεις ήρεμη και αυτή η εβδομάδα σου εξασφαλίζει τη γαλήνη και την ησυχία σου. Οι υποθέσεις που σε απασχολούν αρχίζουν να εξελίσσονται και να βρίσκουν το δρόμο τους. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού στα τέλη της εβδομάδας μόνο σου εφιστά την προσοχή σε οικογενειακά θέματα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Δείξε ψυχραιμία και μην εκνευρίζεσαι αν υπάρξουν κάποιες διαφωνίες. Ευχάριστες αλλαγές στα εργασιακά αρχικά μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος που στη συνέχεια θα διαπιστώσεις πως είναι για καλό σου. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, η αυξημένη κοινωνικότητά σου σε φέρνει κοντά σε πειρασμούς. Συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου και μην βιαστείς να χαρίσεις την καρδιά σου. Αρκέσου στο παιχνίδι του φλερτ που είναι αρκετό για να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία σου. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, μικρές συγκρούσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου καλύτερα να τις αποφύγεις αν δεν θέλεις να υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες. Για κάποιο λόγο υπάρχει μια ανταγωνιστικότητα ανάμεσα σας αδικαιολόγητη.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Η επαναφορά της Αφροδίτης σε ορθή φορά σε παροτρύνει να ασχοληθείς περισσότερο με τα θέματα της προσωπικής και ιδιωτικής σου ζωής. Καιρός να θέσεις τις προτεραιότητές σου στη ζωή σου και να ξεκαθαρίσεις τι τελικά είναι σημαντικό για σένα. Αναλώνεις ενέργεια σε άσκοπες υποθέσεις και αφήνεις ουσιαστικά ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Καιρός να αλλάξει αυτό, αν θέλεις να γίνεις πραγματικά ευτυχισμένη. Έχεις τη διάθεση να θέσεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου στα εργασιακά, όμως θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείς και να εξετάσεις τις συνθήκες που επικρατούν. Ένα δεύτερο πλάνο στις ενέργειες και στη στάση σου απέναντι σε άτομα κύρους θα μπορούσε να λειτουργήσει εξαιρετικά βοηθητικά. Έχεις τη διάθεση και την ανάγκη να ανακτήσεις τις ισορροπίες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και το μυαλό σου επινοεί ιδέες που μπορούν να τον ενθουσιάσουν. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει νέες γνωριμίες για να καλύψουν τα κενά της μοναξιάς σου, που περισσότερο έχουν άρωμα πάθους και όχι στήριξης συναισθηματικής.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Αυτήν τη βδομάδα φαίνεται να είσαι αποφασισμένη να περάσεις καλά και να φροντίσεις τον εαυτό σου, για αυτό προβλέπονται αγορές και έξοδα που θα πρέπει να προσέξεις και να μην ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου. Στις 28/6 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού εγκαταλείποντας το δικό σου και σου εφιστά την προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σου. Διανύεις μια περίοδο που πραγματικά μπορείς να κάνεις όνειρα στα εργασιακά, κυρίως αν το αντικείμενο της δουλειάς σου σχετίζεται με το εξωτερικό. Δώσε έμφαση στα σχέδιά σου και εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία για την προώθησή τους. Στον αισθηματικό τομέα πάρε τις αποφάσεις σου, θέσε ημερομηνίες συγκεκριμένες για τις υποσχέσεις που έχεις δώσει στο σύντροφο σου και τήρησέ τες. Εσύ που είσαι μόνη, αν και τα συναισθηματικά δείχνεις να τα έχεις περάσει σε δεύτερη μοίρα και να προσπαθείς να πείσεις τους πάντες πως περνάς καλά και μόνη σου, παραδέξου τις αλήθειες σου και ρίξε μια πιο προσεκτική ματιά γύρω σου. Μια ανάσα μακριά είσαι από το μεγάλο έρωτα που θα σε συναρπάσει.

Πηγή tlife.gr, Φωτογραφίες: Unsplash

Δείτε ακόμη

Το κόλπο για να μην σας τσιμπάνε τα κουνούπια
Αυτά είναι τα τέσσερα μεγαλύτερα προβλήματα όταν κάνεις πρώτη φορά σεξ με έναν άνδρα
Κάντε ποδήλατο και κρατήστε μακριά τον καρκίνο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις