Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ψευτογιατρός όνομα: Σήμερα τα στοιχεία του στη δημοσιότητα – Στον ανακριτή με σκυμμένο κεφάλι
ΕΛΛΑΔΑ

Ψευτογιατρός όνομα: Σήμερα τα στοιχεία του στη δημοσιότητα – Στον ανακριτή με σκυμμένο κεφάλι

Ψευτογιατρός όνομα: Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται και άλλοι δυο γιατροί από τον Βόλο και τη Λαμία, που φέρεται να έχουν πάρει 120.000 ευρώ από τον υποτιθέμενο γιατρό.

Ψευτογιατρός όνομα: Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και με σκυμμένο κεφάλι οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας στον ανακριτή ο 47χρονος γιατρός μαϊμού ο οποίος επί σειρά ετών εμφανιζόταν ως διακεκριμένος γιατρός σε βαριά νοσούντες ασθενείς και τις οικογένειές τους, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά για θεραπείες πλήρους ίασης. Σύμφωνα με όσα έχουν αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής, ο γιατρός μαϊμού φαίνεται πως δρούσε από το 2016 -κυρίως σε μοναστήρια και εκκλησίες- παρέχοντας έναντι αδρής αμοιβής τις «εξειδικευμένες» γνώσεις του σε βαριά νοσούντες ασθενείς, με δήθεν θεραπείες διάρκειας πέντε μηνών που θα οδηγούσαν, λόγω των προηγμένων φαρμάκων που υποτίθεται πως θα χορηγούσε, σε πλήρη ίαση.

Ο κατηγορούμενος, τα στοιχεία του οποίου θα δημοσιοποιηθούν σήμερα ώστε να αναγνωριστεί και από άλλους ανθρώπους, οι οποίοι, ενδεχομένως, πίστεψαν στη δήθεν επιστημοσύνη του, είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας κατά συρροή, της απάτης, της αντιποίησης ιατρικού επαγγέλματος και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται και άλλοι δυο γιατροί από τον Βόλο και τη Λαμία, που φέρεται να έχουν πάρει 120.000 ευρώ από τον υποτιθέμενο γιατρό.

Ψευτογιατρός: Κανένας δεν τον έχει επισκεφθεί στη ΓΑΔΑ

Στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ στον 7ο όροφο όπου και κρατείται ο ψευτογιατρός, δεν έχει δεχθεί καμία επίσκεψη από συγγενικά του πρόσωπα. Έχει συναντήσει μόνο τον δικηγόρο του, ενώ στις ερωτήσεις των αστυνομικών απαντά: “εγώ δεν ξέρω τίποτα. Ό,τι θέλετε να μάθατε, μιλήστε με τον δικηγόρο μου”. Όταν η αστυνομία έφτασε στο κατώφλι του και ο 47χρονος εμφανίστηκε συνεργάσιμος και δεν αντιστάθηκε. Δεν μπορούσε να φανταστεί ότι οι αστυνομικοί είχαν αποκαλύψει το πραγματικό του πρόσωπο και τις δεκάδες απάτες σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών.

Σημειώνεται πως η επαφή του κατηγορούμενου με τη Δικαιοσύνη δεν είναι είναι η πρώτη, καθώς στο παρελθόν φαίνεται να έχει βρεθεί ξανά υπόλογος για απατηλές ενέργειες. Σήμερα αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα και η φωτογραφία του, με τις Αρχές να πιστεύουν πως μόλις αποκαλυφθεί το πρόσωπό του θα αναγνωρισθεί και από άλλα θύματά του.

Τα γάντια πρόδωσαν τον ψευτογιατρό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις