Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γιατρός “μαϊμού”: Δείτε τον αδίστακτο ψευτογιατρό
ΒΑΡΥ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ

Γιατρός “μαϊμού”: Δείτε τον αδίστακτο ψευτογιατρό

Γιατρός "μαϊμού": Στη δημοσιότητα έδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η Ελληνική αστυνομία τα στοιχεία του 47χρονου ψευτογιατρού αλλά και φωτογραφίες του.

Γιατρός “μαϊμού”: Στη δημοσιότητα έδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η Ελληνική αστυνομία τα στοιχεία του 47χρονου ψευτογιατρού, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τον Νίκο Κοντοστάθη, ο οποίος κατηγορείται για την εξαπάτηση τουλάχιστον 45 ανθρώπων τρεις εκ των οποίων, δύο παιδιά ηλικίας 14 και 16 ετών και ένας 76χρονος έχασαν τη ζωή τους. Ο Κοντοστάθης κατηγορείται για ανθρωποκτονία, απάτη, διακίνηση ναρκωτικών και αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος.

 

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει:

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ημεδαπού , ο οποίος συνελήφθη με ένταλμα την 16-6-2020, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, απάτη, διακίνηση ναρκωτικών και αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον: ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗ Νικόλαο του Ελευθερίου και της Ελένης, γεννηθέντα την 8-2-1973 στα Λιόσια Αττικής.

Δείτε ακόμη

Προφυλακίστηκε ο γιατρός – “μαϊμού
Στην Ευελπίδων ο “μαϊμού” γιατρός – Απολογείται με βαρύ κατηγορητήριο
Πόσα “έφαγε” ο ψευτογιατρός από τον Κοντομηνά – Τι λέει ο δικηγόρος του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις