Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 33χρονη – απαγωγή Μαρκέλλας: Με σκυμμένο κεφάλι και κουκούλα η κατηγορούμενη
ΕΛΛΑΔΑ

33χρονη – απαγωγή Μαρκέλλας: Με σκυμμένο κεφάλι και κουκούλα η κατηγορούμενη

33χρονη - απαγωγή Μαρκέλλας: Η κατηγορούμενη επρόκειτο να απολογηθεί σήμερα, αλλά ζήτησε νέα προθεσμία, επικαλούμενη -όπως έγινε γνωστό- λόγους υγείας.

33χρονη – απαγωγή Μαρκέλλας: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Τρίτη, ζήτησε και πήρε από την 1η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, η 33χρονη που κατηγορείται για την υπόθεση της απαγωγής της ανήλικης Μαρκέλλας από την Κάτω Τούμπα. Η κατηγορούμενη επρόκειτο να απολογηθεί σήμερα, αλλά ζήτησε νέα προθεσμία, επικαλούμενη -όπως έγινε γνωστό- λόγους υγείας. Αυτή ήταν και η αιτία που μεταφέρθηκε το προηγούμενο 24ωρο σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συνήγορός της. Η μεταγωγή της στα δικαστήρια έγινε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι. Οι αστυνομικοί τη μετέφεραν από την πίσω είσοδο του μεγάρου και την οδήγησαν στον 1ο όροφο, όπου βρίσκεται το γραφείο της ανακρίτριας. Ύστερα από μια ώρα παραμονής και αφού έλαβε τη νέα προθεσμία επέστρεψε στα κρατητήρια. Εις βάρος της 33χρονης ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, όπως γνωστοποίησε ο δικηγόρος της.

Ήδη, εις βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο νομικός της συμπαραστάτης θα υποβάλει στην ανακρίτρια αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Όπως είπε, δεν αποδέχεται την κατηγορία της αρπαγής και του βιασμού, ενώ αντίθετα αποδέχεται την κατηγορία της ασέλγειας και των ναρκωτικών. Η 33χρονη ισχυρίζεται μέσω του δικηγόρου της πως πραγματική της πρόθεση ήταν να φροντίσει την ανήλικη και να την περιποιηθεί, ενώ υποστήριξε πως χορήγησε ηρεμιστικό στην 10χρονη γιατί ήταν ανήσυχη και ήθελε να τη βοηθήσει να κοιμηθεί.

Ο κ. Νουλέζας, μιλώντας στο TheTOC, ανέφερε ότι η κατηγορούμενη είναι “στα όρια της ψυχικής και σωματικής κατάρρευσης”. Πρόσθεσε ότι η γυναίκα βρίσκεται σε “οικτρή κατάσταση, απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει”.

33χρονη – απαγωγή Μαρκέλλας: Τι λέει ο πρώην σύζυγος της κατηγορούμενης

Σοκαρισμένος από την υπόθεση της Μαρκέλλας δηλώνει ο σύζυγος της 33χρονης που συνελήφθη ως κατηγορούμενη για την αρπαγή της 10χρονης από την Τούμπα. Σε ρεπορτάζ της εκπομπής «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου, ο πρώην σύζυγος της 33χρονης δήλωσε ότι δεν μπορεί να πιστέψει ό,τι έχει συμβεί. Όπως είπε, δεν είχαν πολλές επαφές με την πρώην σύζυγό του, η οποία τον περασμένο Φεβρουάριο του ζήτησε να αναλάβει την επιμέλεια της κόρης τους κι έκτοτε – σύμφωνα με τον ίδιο – δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους.

Ο πρώην σύζυγος της 33χρονης αναφέρθηκε στην εποχή που ήταν γείτονες με την οικογένεια της 10χρονης: «Μέναμε στον ίδιο όροφο. Δεν είχαμε στενές επαφές, αλλά η Μαρκέλλα έπαιζε με την κόρη μας (…) Από τον Φεβρουάριο που μου ζήτησε να αναλάβω την επιμέλεια δεν έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο να ρωτήσει για το παιδί μας». «Με παραξένεψε όταν μου ζήτησε να αναλάβω την επιμέλεια», πρόσθεσε, γιατί όπως είπε, μέχρι τότε ήταν καλή μάνα: «Το πόσο πρόσεχε τη μικρή μας, δεν έχω λόγια. Είναι ασύλληπτο. Ή έχει μπλέξει ή έχει χάσει τα λογικά της».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις