Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Καθοριστική η ισοφάριση για την ΑΕΛ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Καθοριστική η ισοφάριση για την ΑΕΛ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Στη σημασία της ισοφάρισης πριν το φινάλε του ημιχρόνου στάθηκε με δηλώσεις του μετά το ματς ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Στη σημασία της ισοφάρισης πριν το φινάλε του ημιχρόνου στάθηκε με δηλώσεις του μετά το ματς ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο τεχνικός της ΑΕΛ τόνισε ότι το γκολ ήταν καθοριστικής σημασίας. Παράλληλα, εξήρε την παρουσία του Τόρζε, ο οποίος θα βοηθήσει τους βυσσινί στο μέλλον, όπως είπε ο Γρηγορίου. «Οι δύο ομάδες προέρχονταν από αντίστροφες ψυχολογίες. Eμείς είχαμε ηττηθεί από τον Παναιτωλικό και ο Βόλος είχε κερδίσει την Ξάνθη. Θέλαμε να επανέλθουμε στις νίκες και όλη η εβδομάδα ήταν αγχωτική. Θέλαμε τη νίκη για να τελειώσουμε την σωτηρία στο 99% και μετά να δούμε κάποια παιδιά και να γίνουμε μια καλύτερη ομάδα», τόνισε αρχικά ο Γρηγορίου.

«Το πρώτο 25λεπτο ήμασταν αγχωμένοι και ο Βόλος προηγήθηκε και έκανε και κάποιες ευκαιρίες. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, είχαμε δεχτεί γκολ από τον Αστέρα και τώρα καταφέραμε να το πετύχουμε εμείς. Μας βοήθησε να μπούμε με καλύτερη ψυχολογία και πήραμε τη νίκη με ανατροπή. Είναι κάτι που συμβαίνει για δεύτερη φορά κόντρα στο Βόλο», συνέχισε ο τεχνικός της ΑΕΛ, ενώ για την παρουσία των Τόρζε και Μπούστος σχολίασε: «Ο Τόρζε είναι ένα παιδί με τεράστιες παραστάσεις δουλεύει και έχει κίνητρο καθημερινά, όπως και ο Μπούστος. Η εμφάνιση του Γκάμπριελ είναι αντιπροσωπευτική της αξίας του και για αυτό τον πήραμε για να μας βοηθήσει στο μέλλον».

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Ξηροφώτος: «Άδικο το αποτέλεσμα»

Από την πλευρά του ο Στέφανος Ξηροφώτος χαρακτήρισε άδικο αποτέλεσμα, ενώ σημείωσε ότι ο διαιτητής έγινε ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού. «Όσο ήταν το παιχνίδι έντεκα με έντεκα υπήρχαμε μόνο εμείς στο γήπεδο. Με μια φάση που έγινε στο 46′ δεχθήκαμε δύο κίτρινες και πέναλτι. Επιπλέον στο 65′ μείναμε με 9 ποδοσφαιριστές και παρόλο αυτά είχαμε κλασσικές εύκαιρες. Όμως στο τέλος δεχθήκαμε και το 3-1. Από εκεί και πέρα έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και μας αδικεί κατάφορα το αποτέλεσμα. Δεν θα πω αν ο διαιτητής έκανε λάθη ή όχι. Απλά θα πω ότι ο διαιτητής δεν πρέπει να είναι ο πρωταγωνιστής και σήμερα ήταν», τόνισε ο τεχνικός του Βόλου και πρόσθεσε: «Έχουμε αρκετά νέα παιδιά. Οι άνθρωποι που έχτισαν την ομάδα γνωρίζουν πολύ ποδόσφαιρο. Έχουμε φέρει και ποιοτικούς ξένους ποδοσφαιριστές και νέα παιδιά. Σήμερα έπαιξαν πέντε παιδιά 20 ετών και αυτό δεν έγινε εις βάρος του ποδοσφαίρου. Η ομάδα έχει έμπειρους παίκτες. Αυτοί θα βοηθήσουν τα παιδιά στα δύσκολα ματς και θα μπορέσουν να τα καθοδηγήσουν».

Δείτε ακόμη

Ματσάρα στη Λάρισα, 3-1 η ΑΕΛ τον Βόλο!
Τον 16χρονο μέσο Μπέλιγχαμ της Μπέρμιγχαμ πήρε η Μπορούσια
Σαρδινέρο και με τη… βούλα στον ΟΦΗ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις