Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σερβία – covid19: Καραντίνα στον Αστέρα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σερβία – covid19: Καραντίνα στον Αστέρα!

Σερβία - covid19: Πέντε παίκτες σε καραντίνα σπίτι τους γιατί βρέθηκαν θετικοί - Ο Αστέρας είχε παίξει το ντέρμπι με την Παρτίζαν ενώπιον 16.000 κόσμου!

Σερβία – covid19: Η πανδημία και ο κορωναϊός δεν έχουν βγει από την καθημερινότητά μας και όσοι δεν το έχουν κατανοήσει με τον καλό, θα το καταλάβουν με τον άσχημο τρόπο. Παράδειγμα φωτεινό, ο Ερυθρός Αστέρας! Θετικοί στον κορωναϊό βρέθηκαν πέντε παίκτες του μεγάλο σέρβικου κλαμπ, όπως ανακοίνωσε σχετικά ο σύλλογος του Βελιγραδίου. Ολο το έμψυχο δυναμικό της σερβικής ομάδας υποβλήθηκε σε προκαθορισμένα τεστ και πέντε παίκτες του ρόστερ ανιχνεύτηκαν θετικοί στην COVID-19!

Όλοι οι θετικοί στην ασθένεια που προκαλεί ο κορωναϊός, τέθηκαν σε καθεστώς απομόνωσης στις κατοικίες τους. Αυτό, όμως, δεν ήταν το χειρότερο. Τα τεστ και η ανακοίνωση ήρθαν μόλις 12 ημέρες μετά το παραδοσιακό ντέρμπι της χώρας! Στο οποίο ο Αστέρας έπαιξε με την Παρτίζαν για τα ημιτελικά του κυπέλλου! Ματς που παρακολούθησαν 16.000 φίλαθλοι από τις κερκίδες. 

Σερβία – covid19: Φόβοι αναζοπύρωσης

Φυσικά σε ένα τέτοιο ματς τα πρωτόκολλα και τα μέτρα κοινωνικής απόστασης πήγαν περίπατο. Και αν μεταξύ παικτών υπάρχουν 5 κρούσματα τότε οι ανησυχίες για το τι έχει γίνει στην κερκίδα είναι δικαιολογημένες! Και όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι τα κρούσματα του ιού ήταν εξαρχής λίγα, αλλά και έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο στη Σερβία! Η ανησυχία πως μπορεί να «αναζωπυρωθεί» η πανδημία καλά κρατεί και τα θετικά τεστ στον Ερυθρό Αστέρα είναι έξτρα λόγος προβληματισμού.

Δείτε ακόμη:

Τα βλέμματα στη Λαμία
Τέσσερα ΣΚΟΡ και ενισχυμένο ΓKANIAN στη συγκέντρωση της Δευτέρας στο Markopoylo Park
Πέρασε πρώτη στην ισοβαθμία η Ρεάλ Μαδρίτης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις