Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κύπελλο Ελλάδας-Διαιτητές: Ολλανδοί στις ρεβάνς των ημιτελικών!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπελλο Ελλάδας-Διαιτητές: Ολλανδοί στις ρεβάνς των ημιτελικών!

Κύπελλο Ελλάδας-Διαιτητές: Ο κορονοϊός «πέρασε» και μαζί η ελπίδα των Ελλήνων διαιτητών να ανακτήσουν τα «πρωτεία» εντός των τειχών.

Κύπελλο Ελλάδας-Διαιτητές: Ο κορονοϊός «πέρασε» και μαζί η ελπίδα των Ελλήνων διαιτητών να ανακτήσουν τα «πρωτεία» εντός των τειχών. Για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας ορίστηκαν Ολλανδοί διαιτητές από την elite κατηγορία. Κάτι που σημαίνει ότι οι ρέφερί μας μπαίνουν στην άκρη και θα έχουν βοηθητικό ρόλο ως 4οι και στο VAR. Για τις ρεβάνς των ημιτελικών ορίστηκαν οι Ντάνι Μακέλι και Μπιορν Κάιπερς, με βοηθούς από την πατρίδα τους. Πρόκειται για δύο πολύ γνωστά ονόματα του χώρου της διαιτησίας στην Ευρώπη, με πολλές παραστάσεις από Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι της Τετάρτης (19:00) ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ θα διευθύνει ο Ντάνι Μακέλι. Βοηθοί του θα είναι οι Μάριο Ντικς και Χέσελ Στέγκστα. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, με τον Γιόακιμ Κάμφιους στο VAR και AVAR τον Πολυχρόνη Κωσταρά. Ο Ντάνι Μακέλι έχει διαιτητεύσει στο παρελθόν αγώνες ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, ενώ φέτος ήταν στο Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου 2-3. Τη φετινή σεζόν είχε βρεθεί στους αγώνες Λίβερπουλ-Ατλέτικο 2-3, Σάλτσμπουργκ-Λίβερπουλ 0-2, Ντόρτμουντ-Ίντερ 3-2, Ολυμπιακός-Μπάγερν 2-3, Ατλέτικο-Γιουβέντους 2-2 και Γιουνγκ Μπ.-Ερ.Αστέρας 2-2. Στο παρλεθόν έχει βρεθεί στα εξής ματς ελληνικών ομάδων: Ριέκα-Ολυμπιακός 0-1, Ολυμπιακός-Μπεσίκτας 1-1, Ολυμπιακός-Ντνίπρο 2-2, Μίντιλαντ-Παναθηναϊκός 1-2 και Αστέρας Τρίπολης-Παρτιζάν 2-0.

Κύπελλο Ελλάδας-Διαιτητές: Ο Κάιπερς στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Το ματς του «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (21:30) θα σφυρίξει ο Μπιορν Κάιπερς. Βοηθοί του θα είναι οι Σάντερ φαν Ρέκελ, Έρβιν Ζέινστρα καικ ο Τάσος Παπαπέτρου ορίστηκε 4ος διαιτητής. Στο VAR είναι ο Πολ φαν Μπέκελ και ο Ιορδάνης Απτόσογλου. Τη φετινή σεζόν ο Κάιπερς είχε βρεθεί στα παιχνίδια: Μπενφίκα-Σαχτάρ 3-3 (Γιουρόπα), Ίντερ-Μπαρτσελόνα 2-2, Ερ. Αστέρας-Μπάγερν 0-6, Λιόν-Μπενφίκα 3-1 και Σλάβια Πρ.-Ντόρτμουντ 0-2. Στο παρελθόν έχει βρεθεί στους εξής αγώνες ελληνικών ομάδων: Μάντσεστερ Γ.-Ολυμπιακός 3-0, Σάλκε-Ολυμπιακός 1-0, αλλά και ΠΑΟΚ-Σάλκε 2-3.

Δείτε ακόμη

Τα βλέμματα στη Λαμία
Πέρασε πρώτη στην ισοβαθμία η Ρεάλ Μαδρίτης
Τέσσερα ΣΚΟΡ και ενισχυμένο ΓKANIAN στη συγκέντρωση της Δευτέρας στο Markopoylo Park

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις