Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Ισοπαλία στο ντέρμπι παραμονής
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Ισοπαλία στο ντέρμπι παραμονής

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Βαθμό από… χρυσάφι πήρε ο Παναιτωλικός, που ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Ξάνθη εκτός έδρας, στο μεγάλο ντέρμπι της ουράς!

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Βαθμό από… χρυσάφι πήρε ο Παναιτωλικός, που ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Ξάνθη εκτός έδρας, στο μεγάλο ντέρμπι της ουράς! Οι δύο ομάδες ήθελαν πάση θυσία τη νίκη στο ματς αυτό, ιδίως οι γηπεδούχοι, προκειμένου να αποκτήσουν προβάδισμα για παραμονή. Η Ξάνθη πήρε το προβάδισμα, αλλά είχε ως μοιραίο τον Κάστρο. Ο άσος των Ακριτών έχασε πέναλτι και στο 69’ έκανε μια… εγκληματική ενέργεια του Κάστρο αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Οι Αγρινιώτες το εκμεταλλεύτηκαν, ισοφάρισαν και πλέον έχουν το πάνω χέρι για την σωτηρία! Στο πρώτο μέρος υπήρχε μόνο η Ξάνθη, η οποία είχε δύο κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο πεντάλεπτο! Στο 26ο δευτερόλεπτο σουτ του Τζουρίσκοβιτς από καλή θέση πέρασε λίγο άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Μπαριέντος στο 3’.

Ο ρυθμός έπεσε μετά το πρώτο 25λεπτο, αλλά η Ξάνθη ανέβηκε ξανά στο φινάλε του ημιχρόνου. Στο 40’ ο Φερνάντεθ είπε όχι στο σουτ του Ντε Αμορίμ, ενώ η κεφαλιά του Κάστρο στο 41’ πέρασε λίγο άουτ. Το 0-0 ήταν αποτέλεσμα του ημιχρόνου, αφού στο 45+2’ ο Κάστρο νικήθηκε από τον Φερνάντεθ σε εκτέλεση πέναλτι! Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός είχε καλή στιγμή με τον Τσιγγάρα στο 47’, αλλά ο Αμπάντ απέκρουσε. Η συνέχεια άνηκε και πάλι στην Ξάνθη. Στο 57’ ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ των Ακριτών. Ο Τζουρίσκοβιτς το εκτέλεσε δύο λεπτά αργότερα και έκανε το 1-0!

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Ο Κάστρο τα έκανε.. μαντάρα

Στο 69’ οι ισορροπίες άλλαξαν. Ο Κάστρο με «καρατιά» χτύπησε τον Φερνάντεθ και αντίκρισε την απευθείας κόκκινη. Οι Αγρινιώτες εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική τους υπεροχή πίεσαν και ισοφάρισαν στο 83’. Ο Μπαΐροβιτς με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Αμπάντ και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Το φιλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ: 59′ πεν. Τζουρίτσκοβιτς – 83′ Μπαΐροβιτς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 6′ Ντίας, 15′ Ντάλσιο

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 69′ Κάστρο

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Νικολαϊδης (Μακεδονίας), Σινιοράκης (Χανιών).

ΞΑΝΘΗ (Ν. Καραγεωργίου): Άμπαντ, Μπαξεβανίδης, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Τερκί, Κοβάτσεβιτς (90’ Φασίδης), Ντουρίτσκοβιτς (77’ Στάρτζεον), Ντε Αμορίμ (77’ Φοσέ), Μπαριέντος (90’ Μουλέν), Κάστρο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ. Χάβος): Φερνάντεθ, Τσιγγάρας (81’ Μπαϊροβιτς), Λιάβας, Μαλής, Κέβιν, Ντάλσιο, Ντίας, Μουνιέ, Ρόσα, Άλβαρεζ (70’ Ντουάρτε), Ντάουντα.

Δείτε ακόμη

Η άμυνα «μίλησε», 1-1 Αστέρας και Ατρόμητος
Αβάσταχτη θλίψη για νεαρό ποδοσφαιριστή στη Λας Πάλμας
Πρόβλημα με Μπακάκη στην ΑΕΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις