Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A –  αγωνιστικό: Νίκη Ευρώπης!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A –  αγωνιστικό: Νίκη Ευρώπης!

Serie A -  αγωνιστικό: Η Βερόνα πέρασε 2-1 το εμπόδιο της Κάλιαρι και προβάρει το ευρωπαϊκό της διαβατήριο - Εξάποντα για κορυφή και ουρά απόψε

Serie A –  αγωνιστικό: Τεράστια νίκη πήρε η Βερόνα με την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. Αν και με παίκτη λιγότερο από το 35’ υπέταξε 2-1 την Κάλιαρι. Προηγήθηκε 2-0 με τέρματα του Ντι Καρμίνε και η Κάλιαρι αλά μείωσε στο 43’ (Σιμεόνε) στο τελικό 2-1. Με το αποτέλεσμα αυτό η Κάλιαρι συνεχίζει αδιάφορη και με σερί ηττών, όμως Βερόνα μείωσε στον πόντο από τη Νάπολι και προβάρει το διαβατήριό της.

Στο άλλο ματς της ημέρας η Τορίνο πήρε χρυσό βαθμό με αντίπαλο την Πάρμα, η οποία έχασε έδαφος αλλά παραμένει διεκδικήτρια ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Το σκορ άνοιξε ο Ν’Κουλού για την Γκρανάτα στο 15’, αλλά ο Κούτσκα έφερε το ματς στα ίσα ισοφαρίζοντας στο τελικό 1-1 στο 31’.

Serie A –  αγωνιστικό: Τα σημερινά ματς

Στα αποψινά ματς η Αταλάντα θα υποδεχτεί τη Σασουόλο και η Ιντερ την Σαμπντόρια στα αποψινά παιχνίδια για τη. Serie A. Οι νερατζούρι του Μπέργκαμο με νίκη θα παραμείνουν το απόλυτο αφεντικό για επαναβεβαίωση της θέσης τους στο Τσάμπιονς Λιγκ και του χρόνου. Η δε Σασουόλο είναι παντελώς αδιάφορη. Η Ιντερ είχε δύο σερί ήττες προ διακοπής αλλά δεν χάνει την τετράδα και το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Υποδέχεται, δε, μία Σαμπντόρια που είναι έναν πόντο από τις περιπέτειες σωτηρίας.

Δείτε ακόμη:

Κανονιές αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!
Εξασφάλισαν την Ευρώπη Βόλφσμπουργκ και Χόφενχαϊμ!
Μακέντα: «Θέλω να μείνω»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις