Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σποτ ΣΥΡΙΖΑ δημοσιογράφοι: Η Κουμουνδούρου απαντά, τα βάζει με την ΕΣΗΕΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σποτ ΣΥΡΙΖΑ δημοσιογράφοι: Η Κουμουνδούρου απαντά, τα βάζει με την ΕΣΗΕΑ

Σποτ ΣΥΡΙΖΑ δημοσιογράφοι: Παρά τον σάλο αντιδράσεων που έχει προκαλέσει το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, πηγές της Κουμουνδούρου τα βάζουν με την ΕΣΗΕΑ.

Σποτ ΣΥΡΙΖΑ δημοσιογράφοι: Με την ΕΣΗΕΑ τα έχει βάλει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλε στον γραμματέα του κόμματος, Πάνο Σκουρλέτη σχετικά με το σποτ για τους δημοσιογράφους.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι επιδεικνύει επιλεκτική ευαισθησία στο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και όχι «όταν απολύονταν δημοσιογράφοι επειδή δεν εξυμνούσαν το Μητσοτάκη», ενώ αναφέρουν ότι θέλουν να δοθεί άμεσα η λίστα με τα ποσά που δόθηκαν στα ΜΜΕ για την εκστρατεία ενημέρωσης «Μένουμε Σπίτι».

Αναλυτικά οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν:

«Σε μια εποχή που έχει εξαφανιστεί η σάτιρα από σχεδόν όλα τα ΜΜΕ ( τυχαίο;). Σε μια εποχή που έχει εξαφανιστεί ο πλουραλισμός ( καθόλου τυχαίο). Η ΕΣΗΕΑ δείχνει επιλεκτική ευαισθησία στη σάτιρα ενός σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και όχι στην επικίνδυνη για την ελευθεροτυπία και τη δημοκρατία φαιδρότητα της εν κρυπτώ χρηματοδότησης ανύπαρκτων μέσων από την κυβέρνηση. Μακάρι να επεδείκνυε τα ίδια αντανακλαστικά όταν εκβιάζονταν και απολύονταν δημοσιογράφοι επειδή δεν εξυμνούσαν το καθεστώς Μητσοτάκη. Παρόλα αυτά, θα περιμένουμε από την ΕΣΗΕΑ να απαιτήσει μαζί μας να δώσει η κυβέρνηση τώρα στο φως τη λίστα με τα ποσά που έδωσε στα ΜΜΕ».

Δείτε ακόμη

Ο Κοντονής “έσκασε μύτη” για να στηρίξει Παπαδημούλη – “Οι Αριστεροί πρέπει να είναι πένητες;”
“Η αθλιότητα σας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο” – Σάλος με το “εμμονικό” σποτ του ΣΥΡΙΖΑ
Μητσοτάκης για Ταμείο Ανάκαμψης: “Έχουμε ραντεβού με την ιστορία”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις