Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λευτέρης Πετρούνιας κόρη: Η πιο ωραία ανάρτηση που έχουμε δει στο Instagram του
LIFESTYLE

Λευτέρης Πετρούνιας κόρη: Η πιο ωραία ανάρτηση που έχουμε δει στο Instagram του

Λευτέρης Πετρούνιας κόρη: Η μικρή Σοφία διανύει τους πρώτους μήνες της ζωής της, ωστόσο ήδη έχει αποκτήσει μια πρώτη επαφή με τα όργανα γυμναστικής έχοντας πάντα τη βοήθεια των γονιών της.

Λευτέρης Πετρούνιας κόρη: Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση πριν από μερικούς μήνες απέκτησαν ένα κοριτσάκι και πλεόν το ερωτευμένο ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους είναι χαζομπαμπάς και δεν το κρύβει! Σε πολλές από τις αναρτήσεις του πρωταγωνίστρια είναι η κόρη του. Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής έχει ανεβάσει μια τρυφερή φωτογραφία με την κορούλα του, γράφοντας στη λεζάντα: «Μπορεί να μην ασχοληθείς ποτέ με τους Κρίκους αλλά σίγουρα θα σου μάθω τι είναι».

Σε παλαιότερη συνέντευξη, ο Λευτέρης Πετρούνιας είχε μιλήσει για το όνειρό του. “Να παίρνω μετάλλια και να με βλέπει το παιδί που θέλω να αποκτήσω. Γιατί δεν θέλω να κάνω παιδί στα σαράντα μου. Θέλω να κάνω όσα περισσότερα μπορώ. Θέλω όταν σταματήσω το παιδί μου να με θυμάται. Όχι για μένα, αλλά για εκείνο. Γιατί θυμάμαι πόσο θαύμαζα εγώ τον πατέρα μου και θα ήθελα το παιδί μου να με θαυμάζει για να γίνει καλύτερος άνθρωπος. Γιατί όταν έχεις πρότυπο προσπαθείς να μοιάσεις σε κάτι και αυτή η προσπάθεια είναι που σε βελτιώνει ως άνθρωπο” μας είχε πει τότε ο κορυφαίος γυμναστής.

Τα push ups του Γιάννη Αντετοκούνμπο μαζί με το γιο του

Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να προετοιμάζεται για την επανεκκίνηση του NBA, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποχωριστεί τον γιο του.

Ο Greek Freak ανέβασε πριν μέρες ένα βίντεο που κάνει γυμναστική παρέα με τον μικρό Λίαμ και δεν μπορούμε να σταματήσουμε να το βλέπουμε.

Συγκεκριμένα ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς έκανε push ups, έχοντας ως… κίνητρο να φιλήσει το γιο του.

 

@giannis_an34Workouts are a lot more fun!♬ Intentions – Justin Bieber

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις