Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαρκέλλα Χαμόγελο του Παιδιού: Έκκληση στα ΜΜΕ
ΕΛΛΑΔΑ

Μαρκέλλα Χαμόγελο του Παιδιού: Έκκληση στα ΜΜΕ

Μαρκέλλα Χαμόγελο του Παιδιού: «Να διακοπεί η περαιτέρω έκθεση της προσωπικής ζωής του παιδιού» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του οργανισμού.

Μαρκέλλα Χαμόγελο του Παιδιού: Έκκληση στα ΜΜΕ έκανε το «Χαμόγελο του Παιδιού» τονίζοντας πως αφού η μικρή Μαρκέλλα βρέθηκε να σταματήσουν να δείχνουν φωτογραφίες της τόσο στο διαδίκτυο όσο και στην τηλεόραση. «Να διακοπεί η περαιτέρω έκθεση της προσωπικής ζωής του παιδιού, η οποία επιτείνει την ψυχοτραυματική εμπειρία που βίωσε η ανήλικη» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του οργανισμού.

«“Το Χαμόγελο του Παιδιού” αναφορικά με τις πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της ανήλικης 10χρονης από τη Θεσσαλονίκη, θα ήθελε να τονίσει πόσο σημαντικό είναι να συμβάλλουμε όλοι, ώστε να διακοπεί η περαιτέρω έκθεση της προσωπικής ζωής του παιδιού, η οποία επιτείνει την ψυχοτραυματική εμπειρία που βίωσε η ανήλικη» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Μαρκέλλα Χαμόγελο του Παιδιού: Το χρονικό της έκδοσης Amber Alert

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης, στις 11/6/2020 και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του Εθνικού Συντονιστικού Προγράμματος έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης/απαγωγής ανηλίκων «AmberAlertHellas».Ακόμα ενεργοποίησε άμεσα την Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής», η οποία σε συνεργασία με τις Αστυνομικές και Δημοτικές Αρχές επιχείρησαν έρευνες για τον εντοπισμό της ανήλικης στην ευρύτερη περιοχή.

Από το «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τονίζουν επίσης πως μόλις ενημερώθηκαν για την εύρεση της Μαρκέλλας, ζήτησαν με αντίστοιχο Δελτίο Τύπου την αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπήρχε η ανακοίνωση της εξαφάνισης, ώστε να σταματήσει άμεσα η περαιτέρω έκθεση των στοιχείων του παιδιού. Κλείνοντας στο πλαίσιο της πάγιας συνεργασίας που διατηρεί με τις Εισαγγελικές και Αστυνομικές Αρχές, έθεσε από την πρώτη στιγμή στη διάθεση των Αρχών τις υλικοτεχνικές υποδομές και πόρους του.

Ευχαριστίες του «Χαμόγελου» για την επιχείρηση εύρεσης της Μαρκέλλας

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άριστη συνεργασία τη Δημοτική Αστυνομία, το Τμήμα Αναζητήσεων της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, το Τμήμα Αναζητήσεων της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, καθώς και την Εισαγγελία Ανηλίκων Θεσσαλονίκης» αναφέρει επίσης η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του παιδιού» και καταλήγει: «Οι προσπάθειες όλων συνέβαλαν στο να βρεθεί η ανήλικη και να οδηγηθούν οι υπαίτιοι ενώπιον της Δικαιοσύνης».

Δείτε ακόμη

Έξαλλη η Ακρίτα με τον ΣΥΡΙΖΑ – Για το αδιανόητο σποτάκι
Γυμνοί ποδηλάτες ξεχύθηκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης – Κάποιοι τους αποδοκίμασαν (vid)
Νέος συναγερμός στη Θεσσαλονίκη – Εξαφανίστηκε 13χρονος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις