Φλώρος για Τουρκία: Ο σύμβουλος Ασφαλείας Μητσοτάκη για τις δηλώσεις του αρχηγού ΓΕΕΘΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Φλώρος για Τουρκία: Ο σύμβουλος Ασφαλείας Μητσοτάκη για τις δηλώσεις του αρχηγού ΓΕΕΘΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Φλώρος για Τουρκία: Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ διεμήνυσε ότι όποιος τολμήσει να τα βάλει με την Ελλάδα, θα πληρώσει πολύ μεγάλο κόστος.

20.06.2020 | 19:10

Φλώρος για Τουρκία: Η Ελλάδα έχει έτοιμες τις αντιδράσεις για όλα τα σενάρια απέναντι στην Τουρκία δηλώνει ο Σύμβουλος Ασφαλείας του Πρωθυπουργού, Αντιναύαρχος Αλέξανδρος Διακόπουλος. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Διακόπουλος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η Αθήνα θα φροντίσει να μην παραβιάσει η Τουρκία ελληνικό κυριαρχικό δικαίωμα στη βάση του τουρκολιβυκού μνημονίου. «Δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί να υπάρξει αντίδραση ή θερμό επεισόδιο όμως η Ελλάδα δεν θα ανεχτεί παραβίαση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων στην βάση ενός παράνομου μνημονίου», τόνισε ο κ. Διακόπουλος.

Σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ο κ. Διακόπουλος σημείωσε ότι όσα ανέφερε ο κ. Φλώρος δεν είναι εκτός πλαισίου της αποστολής τους προσθέτοντας, όμως, ότι η εκφορά του λόγου είναι θέμα και «προσωπικού στυλ». Τέλος, αναφορικά με τις δηλώσεις Τσαβούσογλου αναφορικά με την υφαλοκρηπίδα των ελληνικών νησιών τόνισε ότι τις «διαβάζει» σαν βάσεις ενός διαλόγου.

Exit mobile version