Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σουπερ Λιγκ – προαναγγελία: Γόητρο και Τσάμπιονς λιγκ το κίνητρο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σουπερ Λιγκ – προαναγγελία: Γόητρο και Τσάμπιονς λιγκ το κίνητρο

Σουπερ Λιγκ – προαναγγελία: Στο δεύτερο χρονικά σημερινό ματς των πλέι οφ η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ τον Άρη, στις 21:30.

Σουπερ Λιγκ – προαναγγελία: Στο δεύτερο χρονικά σημερινό ματς των πλέι οφ η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ τον Άρη, στις 21:30. Μοναδικός στόχος των κιτρινόμαυρων είναι η νίκη για παραπάνω από έναν λόγο. Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη αντιπαλότητα στη φετινή σεζόν και έπεται ο μεταξύ τους επαναληπτικός στα ημιτελικά του κυπέλλου. Γι’ αυτό η Ένωση θέλει να κόψει τη… φόρα του αντιπάλου της και να δείξει ότι αυτή είναι το «αφεντικό». Απ’ την άλλη οι Θεσσαλονικείς για λόγου γοήτρου θα κυνηγήσουν τη νίκη. Άλλωστε, παραμένουν νωπές οι μνήμες τους από τα όσα κατήγγειλαν πως έγιναν στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου. Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών). Βοηθοί του θα είναι οι Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας) και Νικόλαος Σάββας (Σερρών), με τέταρτο τον Δημήτρη Μαλούτα (Ημαθίας). Στο VAR τοποθετήθηκαν οι Φωτιάς (Πέλλας) και Νικολακάκης (Ηρακλείου).

Από πλευράς ΑΕΚ στο ματς αυτό υπάρχουν προβλήματα. Ο Βράνιες αποχώρησε από την ομάδα πρόωρα και προέκυψε ένα κενό στην άμυνα. Παράλληλα, εκτός θα είναι και πάλι ο Γαλανόπουλος, ενώ επιστρέφει ο Χουλτ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ο Μάσιμο Καρέρα αναμένεται να δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες του. Ενδέχεται στο αρχικό σχήμα να ξεκινήσουν Αραούχο και Αλμπάνης αντί των Ολιβέιρα και Μάνταλου, όπως και ο Σιμόες αντί του Κρίστισιτς. Την αποστολή της ΑΕΚ αποτελούν οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Βέρντε, Λιβάγια, Αραούχο, Αλμπάνης, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Σούπερ Λιγκ – προαναγγελία: Με δύο απουσίες ο Άρης

Με δύο προβλήματα θα παραταχθεί στο ματς του ΟΑΚΑ ο Άρης. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μιχάλι Κόρχουτ και Ντάνιελ Σούντγκρεν. Ο πρώτος χάνει το ματς λόγω ενοχλήσεων στο πόδι. Αντίθετα, επιστρέφει ο Ντιγκινί. Σε ό,τι αφορά το αρχικό σχήμα ο Μίκαελ Ένινγκ αναμένεται να ξεκουράσει τους Ιντέγε και Λάρσον. Την αποστολή του Άρη απαρτίζουν οι: Κουέστα, Έμαν, Ροζ, Ιντέγε, Βέλεθ, Σόουζα, Γκάμα, Σάσα, Ματίγια, Λάρσον, Μαντσίνι, Ντιγκινί, Μπα, Μαρτίνες, Τόνσο, Ντουάρτε, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης.

Δείτε ακόμη

Μονόπλευρο ενδιαφέρον στην Τούμπα
Μάχες επιβίωσης και Ευρώπης στη Γερμανία!
Τσάμπιονς Λιγκ η Γιουνάιτεντ, Τσάμπιονσιπ η Νόριτς…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις