Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – Προαναγγελία: Σέριε Α-ρχίζουμε!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – Προαναγγελία: Σέριε Α-ρχίζουμε!

Serie A - Προαναγγελία: Δύο αγώνες στο πρόγραμμα - Αποδεκατισμένη στη Βερόνα η Κάλιαρι στο ντεμπούτο Τζένγκα - Την Πάρμα υποδέχεται η Τορίνο

Serie AΠροαναγγελία: Μετά το κύπελλο και η Serie Α μπαίνει στις ράγες και επανεκκινεί απόψε για να ολοκληρωθεί σε 12 αγωνιστικές, ήτοι να παίζουν μπάλα μέχρι να… βγάλει ο ήλιος κέρατα! Ο γολγοθάς του κάθε 2-3 μέρες αγώνας αρχίζει απόψε με δύο αγώνες. Η Τορίνο υποδέχεται την Πάρμα και η Βερόνα φιλοξενεί την Κάλιαρι. Φυσικά οι εξέδρες θα είναι άδειες. Νέο δεδομένο το ότι η στέψη της Νάπολι ως κυπελλούχου σημαίνει πως αν οι παρτενοπέι τερματίσουν στην 6άδα η 7η θέση δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Προ διακοπής η Τορίνο ήταν σε τραγική φόρμα με σερί ηττών και απο διεκδικητής της Ευρώπης έχει βρεθεί να παλεύει για τη σωτηρία της. Η Πάρμα παλεύει άνετα για την 6άδα ή την 7άδα και δεν έχει σκοπό να χαρίσει το παραμικρό στην “Γκρανάτα”. Αμφότερες παίζουν το πρώτο επίσημο παιχνίδι τους μετά από μήνες ασφαλώς.

Serie A – Προαναγγελία: Χωρίς εμφανείς στόχους

Η Βερόνα παραμένει γερά στη μάχη ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ούσα 8η μα μόλις στο -1 από την 7η θέση και το -4 από την 6η Νάπολι. Υποδέχεται, δε, μία Κάλιαρι μάλλον εντελώς αδιάφορη βαθμολογικά, αφού δεν προλαβαίνει να μπει με αξιώσεις στη μάχη Ευρώπης, ενώ παράλληλα βρίσκεται στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Με νέο προπονητή τον Τζένγκα η αποδεκατισμένη Κάλιαρι. Ειχε αντικαταστήσει τον Μαράν προ παύσης, αλλά δεν είχε προλάβει να ντεμπουτάρει στον πάγκο!

Δείτε ακόμη:

Μάχη σε διπλό μέτωπο στο ΟΑΚΑ
Μονόπλευρο ενδιαφέρον στην Τούμπα
Μάχες επιβίωσης και Ευρώπης στη Γερμανία!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις