Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Ορθια με Πογκμπά

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Ορθια με Πογκμπά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Αγκαλιά με το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ η Γιουνάιτεντ που διατήρησε το +4 από τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ

20.06.2020 | 01:57

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Παρότι βρέθηκε να χάνει, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πίεσε την Τότεναμ και πήρε πολύτιμο 1-1 κρατώντας τους Λονδρέζους στο -4 από τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ! Την παρτίδα για τους κόκκινους έσωσε ο Πογκμπά, ο οποίος επέστρεψε και με τρομερή ντρίμπλα πήρε το πέναλτι για το 1-1 του Μπρούνο Φερνάντες. Το σκορ για την Τότεναμ είχε ανοίξει στο 28′. Ο Ράσφορντ προσπάθησε να δώσει προς τα πίσω, ο Μπέργκβαϊν πήρε και αφού πέρασε τον Μαγκουάιρ “εκτέλεσε” τον Ντε Χέα με δυνατό σουτ.  Στο 90′ ο ρέφερι, Μος, έδωσε και δεύτερο πέναλτι αλλά από το VAR φάνηκε ότι ο σκόρερ της Γιουνάιτεντ είχε κάνει θέατρο.

Νωρίτερα η Νόριτς έχασε 0-3 από τη Σαουθάμπτον και δεν θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Αντίθετα, οι “άγιοι” βρέθηκαν στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη και ουσιαστικά έχουν σώσει την παρτίδα από τώρα!. Ο Ινγκς είχε δοκάρι πριν ανοίξειτο σκορ στο 50’. Τέσσερα λεπτά μετά έγινε το 0-2 με σκόρερ τον Αρμστρονγκ, για να διαμορφώσει το τελικό 0-3 στο 79′ ο Ρέντμοντ.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Τα ματς του Σαββάτου

Στο αποψινό πρόγραμμα η Γουόρφορντ υποδέχεται τη Λέστερ. αμφότερες καίγονται για βαθμούς, σωτηρίας η μεν, τετράδας και Τσάμπιονς Λιγκ η δε. Η Μπράιτον φιλοξενεί την Αρσεναλ και δεν έχει σωθεί ακόμα. Οι “¨κανονιέρηδες” να έχουν βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο αναφορικά με τη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Δείτε ακόμη:

Μπενζεμά και Ασένσιο καθάρισαν για τη Ρεάλ Μαδρίτης
ΦΙΜΠΑ: Σε 88 χρόνια τέσσερις Γενικοί Γραμματείς με το ζόρι!
Πιτίνο: Πεδίο μάχης, ούτε Ελληνες-Τούρκοι τέτοιο μίσος!
Exit mobile version