Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Δεν σηκώνει …κανόνι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Δεν σηκώνει …κανόνι

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Νέα ήττα και πλέον θέλει άμεσ σερί νικών για να ελπίζει σε ευρωπαϊκό εισιτήριο - Σχεδόν σίγουρα στο Τσάμπιονς Λιγκ η Λέστερ

Πρέμιερ Λιγκαγωνιστικό: Την ήττα γνώρισε η Αρσεναλ από την Μπράιτον και πλέον θέλει άμεση αφύπνιση και σερί θετικών αποτελεσμάτων, αλλιώς το ευρωπαϊκό εισιτήριο πρέπει να το ξεχάσει. Εμεινε στην 10η θέση και το -4 από την 7άδα που οδηγεί στην Ευρώπη. Το ματς το έχασε αν και είχε προηγηθεί στο 68’ με τον Πέπε. Αμυντικά όμως ήταν… σαράβαλο κανονικό και με δύο ευκαιρίες δέχτηκε δύο γκολ (75’, 90’) και έχασε ματς που έμοιαζε δικό της!

Η Γουότφορντ παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Λέστερ που έχει αγκαλιάσει σφιχτά το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ και ήδη βρίσκεται στο +8 από τη Γουλβς. Μάλιστα και τα δύο γκολ μπήκαν στις καθυστερήσεις Πρώτα η Λέστερ προηγήθηκε με τον Τσίλγουελ στο 91’, όμως η Γουόφορντ απάντησε ένα λεπτό αργότερα με τον Ντόσον!

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Φουλάρει για Τσάμπιονς Λιγκ η Γουλβς

Η Γουλβς μείωσε τη διαφορά στους 8 από τη Λέστερ παίρνοντας μεγάλο διπλό στο Λονδίνο, 0-2 επί της Γουέστ Χαμ. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Χιμένεζ (73’) και Πέδρο Νέτο (84’). Με την ήττα αυτή η Γουέστ Χαμ παρέμεινε ισόβαθμη με την Μπόρνμουθ που είναι εντός ζώνης υποβιβασμού. Μία Μπόρνμουθ η οποία έχασε 0-2 από την Κρίσταλ Πάλας που συνεχίζει με τέσσερις σερί νίκες και κυνηγάει με αξιώσεις την Ευρώπη!

Δείτε ακόμη:

Μάχη σε διπλό μέτωπο στο ΟΑΚΑ
Μονόπλευρο ενδιαφέρον στην Τούμπα
Μάχες επιβίωσης και Ευρώπης στη Γερμανία!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις