Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το κούρεμά της που έγινε τάση
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το κούρεμά της που έγινε τάση

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η πριγκίπισσα της ποπ παρουσίασε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram το νέο της κούρεμα, που αποτελεί μάλιστα hot τάση της φετινής σεζόν.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: H pop ντίβα υιοθέτησε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα καλοκαιρινά κουρέματα. Το καλοκαίρι, οι περισσότερες γυναίκες θέλουμε να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας και το πρώτο πράγμα το οποίο βάζουμε σαν στόχο είναι συνήθως τα μαλλιά μας. Αυτή η «μανία» που μας πιάνει, δεν κάνει διακρίσεις. Ετσι δεν έμεινε ανεπηρέαστη ούτε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Παρουσίασε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram το νέο της κούρεμα, που αποτελεί μάλιστα hot τάση της φετινής σεζόν.

Η διάσημη τραγουδίστρια υιοθέτησε το French fringe ή αλλιώς η γαλλική φράντζα, αυτή που μοιάζει με «κουρτινάκι» στο πλάι. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για μια κομψή και safe αλλαγή στο κούρεμα και η τάση αυτή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις Γαλλίδες, ενώ μεσουράνησε στα 70’s με την Brigitte Bardot να είναι η πιο γνωστή εκπρόσωπός της.

https://www.instagram.com/p/CBjIijWA1p9/?utm_source=ig_web_copy_link

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ενθουσιασμένη που το τόλμησε

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε πως αυτό το κούρεμα είναι ένα μεγάλο booster αυτοπεποίθησης και οι θαυμαστές της είναι φοβερά ενθουσιασμένοι που το τόλμησε. Ακόμα και ο σύντροφός της, Sam Ashghari, άφησε ένα γλυκό σχόλιο στο οποίο έγραψε «Πόσα ακόμα σχόλια θα σου πουν ότι είσαι η βασίλισσα της φράντζας». Οι συγκεκριμένες αφέλειες δημιουργούν ένα σέξι look, το οποίο ταυτόχρονα χαρακτηρίζεται από άνεση και φινέτσα. Είναι πιο μακριές από την κλασική φράντζα, αφού φτάνουν μέχρι τα ζυγωματικά, ενώ απαιτούν η χωρίστρα να γίνεται στη μέση. Σύμφωνα με τους hair experts είναι το μόνο είδος φράντζας που αξίζει να τολμήσεις την περίοδο που αυξάνεται η θερμοκρασία, γιατί μπορείς να την διαχειριστείς πιο εύκολα, χωρίς ιδιαίτερο styling και δεν θα σε κουράσει.

https://www.instagram.com/p/CBd8gwHgVXl/?utm_source=ig_web_copy_link

Δείτε ακόμη
O Κώστας Τουρνάς λέει “ανοιχτά” πόση σύνταξη παίρνει (vid)
Για πάντα στα Εξάρχεια η Αρλέτα
Αγνώριστος ο Κιτ Χάρινγκτον με νέο λουκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις