Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κώστας Τουρνάς σύνταξη: Με πόσα ζει σήμερα ο τραγουδιστής (vid)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κώστας Τουρνάς σύνταξη: Με πόσα ζει σήμερα ο τραγουδιστής (vid)

Κώστας Τουρνάς σύνταξη: Τι είπε ο καλλιτέχνης για την απόφαση της Χαρούλας Αλεξίου να σταματήσει το τραγούδι.

Κώστας Τουρνάς σύνταξη: Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Τουρνάς στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σύνταξή του, την απόφαση της Χαρούλας Αλεξίου να σταματήσει το τραγούδι ενώ απάντησε αν θα έγραφε τραγούδι για την Ελένη Φουρέιρα και την Άννα Βίσση. «Είμαι σε ηλικία σύνταξης, το ξέρει ο κόσμος. Η σύνταξη που παίρνω είναι λίγο πάνω από τα 1000 ευρώ», δεν δίστασε να αποκαλύψει ο Κώστας Τουρνάς. «Είναι πολύ γενναία απόφαση να πεις φτάνει μέχρι εδώ, δεν μπορώ άλλο. Εννοείται πως θα το έκανα, 100%», είπε ο Κώστας Τουρνάς σχολιάζοντας την απόφαση της Χαρούλας Αλεξίου να εγκαταλείψει το τραγούδι.

Όσον αφορά την άποψη του για τον ποιοτικό τραγούδι, ο Κώστας Τουρνάς με αφοπλιστική ειλικρίνεια απαντάει: «Δεν ξέρω τις διαφορές που υπάρχουν σε αυτό που λέμε “ποιοτικό”, ξέρω ότι υπάρχει ένα καλό τραγούδι και ένα το οποίο από το πρώτο άκουσμα ξέρεις ότι δεν έχει τίποτα καλό πάνω του», σημείωσε ο καλλιτέχνης, ο οποίος στην πορεία του έχει γράψει τραγούδια και για την Καίτη Γαρμπή. «Η Καίτη Γαρμπή έδειξε από μωρό παιδί ήταν ταλαντούχα. Το μεσημέρι στις 14:00 μου ζήτησε ο παραγωγός της τραγούδια και στις 17:30 του έδωσα 5 τραγούδια, τα οποία δεν τα είχα, τα έκανα σε αυτό το τρίωρο», λέει χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε για τη Eurovision και γιατί δεν έχει πάει ο ίδιος αναφέρει: «Η Eurovision είχε πάντα καλύτερους να πάνε από εμένα». Τέλος ο Κώστας Τουρνάς απάντησε αν θα έγραφε τραγούδι για την Ελένη Φουρέιρα αλλά και την Αννα Βίσση. «Αν θέλω, αν μου βγει, αν προκύψει. Δεν περνά από το μυαλό μου την ώρα που μιλάμε». Για την Άννα Βίσση; «Δεν φαντάζομαι να υπήρχε λόγος να γράψω τραγούδια για την Άννα Βίσση».

Δείτε το απόσπασμα με την συνέντευξη του Κώστα Τουρνά:

Δείτε ακόμη

Για πάντα στα Εξάρχεια η Αρλέτα

«Τον γάμο δεν τον διατηρείς, ή είσαι εκεί ή δεν είσαι»: Ο Τουρνάς για την σύζυγό του και την σύνταξη που περιμένει

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις