Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Αλκοολική μαϊμού Ινδία: Ένας νεκρός και 250 τραυματίες
PLUS

Αλκοολική μαϊμού Ινδία: Ένας νεκρός και 250 τραυματίες

Αλκοολική μαϊμού Ινδία: Τρόμο έχει προκαλέσει στην Ινδία η είδηση ότι μαϊμού σκότωσε έναν άνθρωπο και τραυμάτισε άλλα 250 άτομα.

Αλκοολική μαϊμού Ινδία: Τον θάνατο ενός ανθρώπου αλλά και τον τραυματισμό άλλων 250 προκάλεσε μια αλκοολική μαϊμού στην Ινδία. Η Καλούα όπως είναι το όνομα της, ανήκε σε έναν μυστικιστή, ο οποίος της έδινε αλκοόλ. Όταν εκείνος πέθανε η αρσενική μαϊμού έγινε επιθετική, καθώς παρουσίασε στερητικό σύνδρομο, σύμφωνα με το πρακτορείο IANS. Τα περισσότερα από τα θύματα της 6χρονης μαϊμούς ήταν γυναίκες και κορίτσια αρκετά από τα οποία θα χρειαστούν χειρουργικές επεμβάσεις για να αποκατασταθούν οι πληγές που τους προκάλεσε στα πρόσωπά τους με τα δόντια της.

Να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τους επιστήμονες στον ζωολογικό κήπο Kanpur Zoo η Καλούα δεν ήταν μόνο αλκοολική, αλλά αρνούνταν να φάει λαχανικά, κάτι που σημαίνει πως ο πρώην ιδιοκτήτης της την έτρεφε με κρέας, διατροφή που μπορεί να συνέβαλε στην επιθετική της στάση. Κλείνοντας τα μέλη του ζωολογικού πάρκου ανέφεραν πως η σαρκοβόρος μαϊμού έδειξε την ίδια συμπεριφορά και εναντίον των γυναικών του κήπου και των μαϊμούδων που βρίσκονταν στο ίδιο κλουβί. Για αυτό το λόγο οι υπεύθυνοι του πάρκου αποφάσισαν να την κλείσουν μόνη της  σε ένα κλουβί για το υπόλοιπο της ζωής της.

Δείτε ακόμη

Η νέα τάση στη μόδα για το καλοκαίρι, είναι τα εξώπλατα
Πώς θα πετύχεις ανέμελο και χαλαρό look στα μαλλιά
Πανεύκολη συνταγή σφακιανής πίτας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις