Ακρίτα – Κεραμέως: Η δημοσιογράφος ασχολείται με το ντύσιμο της υπουργού

ΕΛΛΑΔΑ

Ακρίτα – Κεραμέως: Η δημοσιογράφος ασχολείται με το ντύσιμο της υπουργού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ακρίτα - Κεραμέως: Σε προηγούμενη ανάρτησή της, η Ελενα Ακρίτα είχε πάλι σχολιάσει την εμφάνιση της υπουργού Παιδείας.

19.06.2020 | 17:54

Ακρίτα – Κεραμέως: Με νέα ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα, επανέρχεται στα αρνητικά σχόλια για τη Νίκη Κεραμέως, σχολιάζοντας την εμφάνισή της. Η πρώτη ανάρτηση αφορούσε την εμφάνιση της υπουργού Παιδείας, με ένα συντηρητικό ντύσιμο που ωστόσο δεν ήταν τυχαίο, αφού η φωτογραφία τραβήχτηκε από την κηδεία της Κικής Δημουλά. “Δεν σχολιάζω το αισθητικό σκέλος δικαίωμά της να φοράει ό,τι θέλει, έγραψε στο facebook. Όμως επειδή το ντύσιμο υποδηλώνει πολλά, αυτή η εικόνα, μιας υπουργού παιδείας κιόλας, με αγριεύει πολύ. Σοβαρά τώρα. Λίγες ώρες μετά η Ελενα Ακρίτα επανήλθε και το τερμάτισε, γράφοντας- με αφορμή τα σχόλια που προκάλεσε η ανάρτησή της- ότι η εμφάνιση της κ. Κεραμέως, μέσα στην Εκκλησία με μάσκα στο πρόσωπο, της δημιουργεί την αίσθηση της Δυστοπίας.

“Για όσους δεν καταλαβαίνουν τα πολλά λόγια και νομίζουν ότι μιλάμε για…μόδα, μια λέξη μόνο. Δυστοπία.” Αυτό που δεν πρόσεξε η δημοσιογράφος είναι πάντως ότι η πρώτη φωτογραφία που την αγρίεψε, ήταν από την παρουσία της υπουργού Παιδείας σε κηδεία, της ποιήτριας Κικής Δημουλά, και προφανώς το ντύσιμό της ήταν ανάλογο. Το επεσήμανε όμως ο γνωστός δημοσιογράφος για τα εκπαιδευτικά Απόστολος Λακασάς.

Ακρίτα – Κεραμέως: Έγραψε ο Απόστολος Λακασάς

Η κ. Ακρίτα έκανε αυτή τη δημόσια ανάρτηση. Δικαίωμά της. Έχει κοινό, είναι γνωστή δημοσιογράφος, έχει γράψει βιβλία και τηλεοπτικά σενάρια όπως τη “Βέρα στο αριστερό” (ή μήπως στο δεξί;) , παρουσίασε τον πιο αδύναμο κρίκο. Εγώ προτιμώ να είμαι με αυτή την γυναίκα που πηγαίνει σε ένα θλιβερό γεγονός ντυμένη έτσι και είναι λίγο άτσαλη καθότι ψηλή. Είναι μορφωμένη, εργατική, αποφασιστική. Συμπαθώ τις πολιτικές της; Δεν ξέρω να πω ξεκάθαρα. Κάποιες φορές, ναι.
Αλλά συμπαθώ αυτό την κοψιά γυναίκας. Νομίζω ότι δεν είναι γιαλαντζι μοντέρνα. Υπάρχουν βέβαια και πολλές άλλες, κοψιές!

Και μάλιστα επανήλθε με νεώτερη ανάρτηση για να δείξει ότι μια φωτογραφία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βγάλεις συμπέρασμα για το ύφος και την προσωπικότητα ενός ανθρώπου:

Exit mobile version