Σούπερ Λιγκ – ΔΣ λίγκας: Ευχές Λυσάνδρου στον Μπουτσικάρη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – ΔΣ λίγκας: Ευχές Λυσάνδρου στον Μπουτσικάρη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μπάμπης Πουλούτσης

Σούπερ Λιγκ – ΔΣ λίγκας: Τις θερμές ευχές του προς τον διάδοχό του στην προεδρία της Σούπερ Λιγκ έδωσε ο απερχόμενος πρόεδρος Μηνάς Λυσάνδρου.

19.06.2020 | 19:13

Σούπερ Λιγκ – ΔΣ λίγκας: Τις θερμές ευχές του προς τον διάδοχό του στην προεδρία της Σούπερ Λιγκ έδωσε ο απερχόμενος πρόεδρος Μηνάς Λυσάνδρου. Ο πρώην πρόεδρος της λίγκας ευχήθηκε καλή δύναμη στον Λεωνίδα Μπουτσικάρη και εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την επιτυχία του. Παράλληλα, ο Λυσάνδρου αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της θητείας του, ενώ ευχαρίστησε άπαντες για τη συνεργασία που είχαν αυτόν τον χρόνο. «Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη και καλή τύχη στον νέο πρόεδρο. Είναι άξιος και είμαι βέβαιος ότι θα πετύχει πάρα πολλά», ανέφερε αρχικά ο απερχόμενος πρόεδρος της διοργανώτριας.

«Όταν είχα εκλεγεί είχα πει ότι στόχος ήταν να τελειώσει ομαλά το πρωτάθλημα και μετά να γίνει ένα ακόμα καλύτερο, ώστε αυτό που θα παρέδιδα μαζί με τους συνεργάτες μου να καλύτερο από αυτό που παραλάβαμε», τόνισε στη συνέχεια ο Μηνάς Λυσάνδρου και κατέληξε: «Θέλω να πιστεύω ότι το καταφέραμε και η επόμενη μέρα θα είναι εξίσου καλή. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη, όλες τις ΠΑΕ που με στήριξαν, άλλες λιγότερο, άλλες περισσότερο. Τους δημοσιογράφους, τους φιλάθλους και τις ομάδες. Εύχομαι ξανά καλή τύχη και καλή δύναμη στο νέο πρόεδρο».

Σούπερ Λιγκ – ΔΣ λίγκας: Κούγιας: «Μαύρη ημέρα για το ποδόσφαιρο»

Μετά το πέρας της ψηφοφορίας για την ανάδειξη νέου προέδρου της Σούπερ Λιγκ ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε τα βέλη του. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΛ μίλησε για «μαύρη ημέρα για το ποδόσφαιρο» και έστρεψε τα βέλη του κατά πάντων. «Είναι μια μαύρη ημέρα για το ποδόσφαιρο. Χαίρομαι που με ψήφισαν πραγματικοί ιδιοκτήτες. Δεν θα ήθελα να με ψηφίσει ποτέ η Ξάνθη, ο Βόλος, ή ο Παναιτωλικός. Είπα στον Αλαφούζο ότι συμπράττει με αυτούς που κάποτε θέλαμε να διώξουμε», υποστήριξε ο Κούγιας και συνέχισε: «Αυτοί που χρησιμοποιούν το ποδόσφαιρο για άλλους λόγους, θα με βρουν μπροστά τους. Αυτή η περίεργη συμμαχία Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο πρώτο ανάποδο πέναλτι θα σπάσει. Σήμερα ψήφισαν ομάδες που ανήκουν σε άλλους ή θα υποβιβαστούν».

Δείτε ακόμη

Νέος πρόεδρος της Σούπτερ Λιγκ ο Μπουτσικάρης
Η Σούπερ Λιγκ αιτήθηκε οπαδούς στα πλέι οφ
Ντέρμπι αιωνίων για το αήττητο και το γόητρο
Exit mobile version